Ura2 untuk minggu ini:


minggu nie aku sangat tertarik untuk bercerita kesudahan al kisah blackout party di lq.Dalam minggu ini saja pelbagai alkisah,anasir2 yg telah ku dengar sana sini......hebat betul...
adakah disebabkan namanya blackout party atau cetek akal....(?)opssss..... rasanya sememangnya manusia zaman sekarang takut berada dalam zaman kegelapan(mcm zaman jahiliah dulu).BAGUS punya siifat itu. so bila dengar benda yg itam2 atau gelap2 nie pelbagai 'Ura2' keluar sana sini....nak kata aku rugi x jugak... nak kata untung...ermmmmm sikit2 lah...kihkihkihkih(yg x paham dok senyap).okey aku nak cerita al kisah disebalik party blackout yg rasanya x tahu mana blackoutnyer.....

Jika sebelom ini ramai yg bercerita yg katanya ada rush di situ mlm semalam dr info yg mereka dapat,(maybe dr kedai mamak)aku jugak tergerak hati untuk siasat,sama ada,Ado atau NaN adO rush kat situ. so,aku pun bertanyakan perkara ini kepada yg lebih layak ditanya dan bukan mulutz2 tebing biru.... weii sia2 punya ahli keluarga dlm PDRM.Aku bukan takutz,tp nak bantu kawan2 aku yg nak pi lq, tp was2.. sebab mereka takut.so aku pun bertanya lah kepada kakak aku sendiri.... sama ada wujud kisah nie atau sekadar ura2... dan memang nakotik bukit aman kuar semalam(weii selalu aja mereka kuar) tapi bukan lah nak pi lq,tapi sebaliknya g club yg mereka sendiri boleh untung....(wei lq siapa ambik bijik angkat tangan) dr beribu rasanya satu dua jer yg angkat...
Aku rasa mereka yg takut nie sebab nama blackout party,takut sangkut kena mengena hal lain.. party haram kot,atau party gelap....(elo lampu clab berkelip2 jugak) x der maknanya nak menari dalam gulap gulita...

So,semalam sebelom bergerak acu dah msg,dia kata takut nak g,takut ada rush...tp wan bagi tau ler,x ader acu.....tapi klu x mo pi,its okey.....tub2 dlam lq acu dan eric ada yer....hehehehhehe.... kelakar sungguh....enjoi semalam bersama mereka...... walaupun sekejap,at list mereka datang kul 2 lebih mereka dah balik....eric kerja.....hehehehehe...wlpun ramai kawanz aku yg lain x turun tapi lq mlm semalam ramai sungguh....tp aku kesian kepada frendz yg nak sangat turun,tp saat2 akhir terpaksa pendam(sabar yer).sesungguhnya wan paham...

so,penutup cerita blackout party ialah,kami berhibur sampai kul3 pagik tanpa ada sebarang gangguan ura2 dan enjoiii sangat.......klu ada ura2 sekali pun paling lambat balik kul 6 pagik...
kahkahkahkahkah.......... so kita tunggu cerita minggu depan pula... lq minggu depan berkonsepkan tradisional plak....Songket...aiyoooo sapa nk pakai g club??(anda tentukan)
sy melaporkan dr bilik berita tv6...

p/s:wawancara diatas tiada kena mengena antara yang hidup atau yg sudah tiada.....ia hanya sebuah cerita yang bukan direka tapi realitinya untuk kita baca bersama..sekian wasalam.

3 Comments:

At November 23, 2007 at 10:11 PM , Blogger mufidah feena said...

mmmm sungguh seronok mlm tadi bersama rakan2 tercinta..(tiap ari jumaat seronok kan syg) semalam na dtg lewat... wan gerak dulu dgn aiman... ye ar penat bekerja... balik umah rehat sekejap....then barui ar nak bersiap... na gi ngn my beloved housemate merangkap housewife sekarang... (ahhhaacckkks jgn mara syg ku ain)... mlm tu amat meriah dengan pelbagai jenis warna lampu dari torchlight2 dan lampuberbentuk pelangi dan ada juga yang berbentuk tanduk SETAN GENDUT....hahahahahh.... itu kene tanye sally ar...mmm... jack pula gumbira dapat berjumpa adik tercinta.. mama biasa ar bersama papa walau balik awal gak akn... it ok we understand...keje kan... tapi we all pun keje gak..hehehehe...zawan juga tidak ketinggalan nie tapi dtg bersama Omei? sapa omei ngn dia kan? mmmm not our problem... tak perlu ar amik tau kan...
ramai juga rakan2 yang lain... sally juga tak ketinggalan nie.. keje blik kul 12.30 gigih juga datang tak kire.....time kasih sally... hehehheheh... dtg juga...maksu harus ar mesti ada kan...lutfi yang kata nyer btak datang alih2 ada terpacul kat LQ... apa citer nie?
hahhahahahah... ramai lagi ar.. tak larat plak nak menaip nie syg....
yang penting agenda seperti biase adalah makan beramai-ramai ke pelita...semalam dari dalam LQ sampai ke pelita ada saja badut2 sarkas yang buat show... na ngn ain ar yang asik duk tergelak2 na melihat gelagat2 badut itu.... hahahahahahh.. tak tahan da gelak2...mmm smpi dicni sahaja ar commeni i utk blog u nie k syg... hapyy tak syg? mesti happy kan.... mmmmuuaacckkssss cayunk u...

 
At November 25, 2007 at 5:02 PM , Blogger Mr Romeo said...

gedik sgt kan..

 
At November 25, 2007 at 8:08 PM , Anonymous detoxdistoxic said...

kakak tak gi sbb kakak cari air tak halal kat "utan"

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home