Annual dinner VADS 07

Retro Groves, itu lah tema yang telah ditetapkan oleh VADS untuk annual dinner bagi tahun 2007 ini. bertempat di PWTC,kali ini annual dinner VADS nampak begitu clasz dan istimewa. Baru nampak high clasz bagetnyer, x mcm tahun lepas.....kihkihkih aku comment cam aku nie bekerja bawah celcom plak.... kahkahkahkah(aku tetamu undangan jer) moh ikuti serba sedikit cerita di sebalik yg berlaku semalam...sebelom pergi,haruslah bersiap dirumah dan sempat snappp pic diatas.....dan ianya terbaik dr segi pengcahayaan mahu pun penataan reaksi dan wajah...(boleh?)
setibanya kami disana kami disambut oleh cik fenna yg sememangnya sudah lama berada di situ...mencari meja yg sesuai, kami pun duduk situ tanpa memberi ruang kepada yg lain tuk duduk 1 meja ngan kami....hanya terpilih boleh duduk..(senang nak ngumpat)
kahkahkah..lutfi,paktam,mak munah,coklat,aishah,pondz dan aku jer kat meja tue... lagik 3 tempat kosong,harus dikosongkan(boleh mkn banyak)
melihat pada menu,ianya x semeriah tahun lepas......tapi x perlah dah tempat clasz makanannyer harus low bajet skitttt....sodap jugak makanannyer...ada ayam,sotong,kambing,nasi tomato,ikan dan air sirap(?)acara mkn bermula dan show pun start..jack,mr z,sally menjadi wakil tunggak untuk disorak.....kihkihkih...besh show dr celcom....
seterusnya lucky drow(mmg x lucky sampai sudah) dan seterusnya show2 dr bahagian yang lain... ada yg nanyi(sumbang mahram), catwalk(hancusz) dan badut(perbodohkan diri) hehehe...
show yg dinanti2 tiba,iaitu show pepondz dr celcom.....mmg clasz....... dan berlakulah satu tragedi tenda biru dimana momok menjadi ratu pada malam itu... MMg kami semua menantikan momok yg bertukar menjadi wanita....(sgt jelita) ker? bila show bermula mmg dia paling nampak atas pentas...dan VT kat atas pun asyik menunjuk dia jer menari dimana perotz nya terkeluar dr baju... tetiba...........!!!! bukan setakat perotz tapi seluar dia sarung terlondeh.... mahu x gamat dewan PWTC,anda sendiri bayangkan cam mana kami gelak..(x cukup nafas yer) dan yg PENTING dia tetap meneruskan show nya sampai abis..... tabik springgg kat dia.... wlpun malu(klu aku dh balik yer) tapi semangat dia x pernah luntur yer utk buat show.... besh la show itu... yg akan ku ingat sampai bila2.....
Abis semua acara,mula lah sesi bergumbira kat depan berlagukan zaman2 60an~80an. haruslah aku x menari yer.....hehehehhehe.....so ambik keputusan tuk duduk kat luar sambil isap rokok dan pose!! abis jer isap rokok kami pun bergerak pulang........
Annual dinner VADS kali ini meninggalkan byk kenangan..... dpt melihat ragam,kerenah dan fesyen2 yg digayakan oleh budak2 yg bekerja kat celcom... ada yg menarik dan ada jugak yg AZAB... apa2 pun thx kepada yg terlibat diatas undangan kalian semua agar aku nie pergi jugak kat situ....sayang korang semua....

byeeeeeee.....

3 Comments:

At December 18, 2007 at 9:39 PM , Blogger firz said...

hehe mmg best..walaupun makanan tak sebest mana smlm mmg ari yg seronok dan indah untuk dikenang..dgn shownyer,dgn gelagat2 tetamunyer,keriuhan suasana,pose2 mautnyer..yg pasti mmg best..

 
At December 19, 2007 at 2:10 AM , Blogger hid said...

wan!! saye suke tgk gmbr kamu ngan paktam.. kamu sgt stylo!!

suke suke!! :D

 
At December 23, 2007 at 3:05 AM , Blogger .::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

wah..pekrja nyer dress up simple jerk tp tetamu plak yg ngalah kan pekerja..mcm bekas pekerja..ekek..
lapa ler tgk bnda mkn itueww!!!
fiena tu sekali pdg dah mcm pelayan hotel jerk!!!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home