:shira:

khamis ari tue epa call ajak kuar malamnyer,buat majlis perpisahan kat shira yang akan sambung belajar(pandai sungguh).lokasi pada malam itu adalah satu club berdekatan ngan the loft,namanyer....entahhhhh... live band..Mula2 masuk club tue hanya ada band dan pekerja2 saja... mana cust?hahahhaha hanya kami jer....... so felling2 masuk jugaklah.....duduk dan oder minum dan makan skali....wahhhh ada makan2 tue...(thankz N'ly) .mula2 band tue agak boring mendendangkan lagu... maklumlah awal lagikkkkkk..... orang dalam tue pun x ramai sgt.... so 1000 kali lah aku menguap dlm club tue......



So,apa lagikkkkk? sesi pose pun bermula..... epa malam tue sgt seksa yer...... nasik lemak dan nasik dagang sama naik .Makin besau dia skg... ingat makin kecill..tp x perlah janji dia epy ngan kehidupan nya skg nie....
N'ly dah x sabar2 nak nari tue.....kami still pose2 lagikkkk..heheheh kul 12,ada geng epa ajak kuar g club lain... tapi pada masa yg sama lagu2 kat situ makin besh...... tp mereka kata ada tempat lagi besh so mau tak mau ikut jerlah...
sebelom kuar sempat lagik epa canditt pic...siot jer..biarlah kami bersedia dulu.lol!!heheheh, tapi besh sgt.Shira ngan gaya artisnya x mau bergambar....clasz gitu...kahkahkah....
Kami pun melangkah keluarlah dr club tue.....hahahha kat luar club kami terpaksa tunggu nak masuk satu club lain,eloooo kami ada duit nak masuk, perlu ker seludup2 masuk club?? bukan budak2 bawah umur yer....N'ly dengan divanyer pun mula marah2 dan merunggut ngan aku...sabar yer tuanku, jangan murka2......meh kita masuk balik club yg mula2 kita masuk..... so kami pun masuk balik club mula2 kami jejaki.....hehehehehhe....
Memang besh lagu2 kat club tue..live band dia banyak nanyi lagu melayu....hahahahah so lagu pudar,teman tapi mesra,dewi ,tiada lagi,dan yg lain2 dinyanyikan dengan besh skali.sebab apa? sebab kami juga turun bernyanyi sama..... sebab tue sedap.... kihkihkihkih....
so,shira belajar lah rajin2 k....nanti bila cuti kita kuar g club nari2 lagik k......muahxxx...

1 Comments:

At December 3, 2007 at 2:12 AM , Blogger .::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

lawa gambut kepuk p'tin tuh..siap bunga lagik..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home