tribute r&p utk britney

Debaran untuk minggu terakhir sbelom show di lq bermula,aku mula mencari sudut2 untuk pose
supaya dapat menceritakan serba sedikit tentang perjalanan aku bersama r&p sebelom tibanya show.Setelah tertunda 2 kali show(hanjz) aku berharap show untuk minggu ini dapat dijalankan dengan jayanya. Tak larat memberi alasan kpd frendz yg lain,aku betul2 nak show ini dijalankan segera..So muktamadlah 11/1/2008 r&p akan menggegarkan lq yg hampir nak runtuh itu....



bukan aku sahaja ingin pose,tp makluk allah sorang ini pun x nak terlepas.....aku suka cahaya itu yer..sgt ceria,seceria senyuman naz...
kegigihan kami,membantu,mencari penari seterusnya selepas ron(dancer) memberi alasan x muna serawak untuk tarik diri menemui jalannya selepas didi dan anis bersetuju untuk join...
thxxxz... so kami pun mulalah berlatih dengan gigihnya hari demi hari.....padahal tinggal beberapa ari saa'ja lagik. sib baik anis dan didi dancer yg BAGUS... so cepat tangkap segala2nya..
show sepatutnya ber5,kini ber6.... diserikan ngan dua wanita ASli,show kali ini punya sedikit kelainannya....apa2 pun 2 diva asli ini tetap tenggelam ngan 4 lelaki yg terlebih ASlinya..
kahkahkahkah...weiii aku tengah gelak time taip nie(so korang pun kena gelak)
selepas penat menggigihkan diri belajar itu ini,aku mula melabuhkan kaki ku yg panjang ini untuk berehat sampailah show kelak......x sabar untuk beraksi,berdebar tunggu reaksi..
Sebiasanya sbelom show, kami mmg akan merehatkan otak ngan aktiviti2 berfaedah sambil minum2,mengilangkan hausz...lokasinya biarlah rahsia(sebenarnya x ingat apa nama club nie)
hahahahah,sebelah the lotf jer... melayan muzik yg sesungguhnya hausz dan membosankan...
kami tetap terkinja menari,konon2nya sangat suka muzik yg dialunkan.Klu boleh sebenarnya nak jer baling kerusi kat DJ tue, agar mati cepat and Dj lain ambik alih.... kahkahkahkah..malam itu aku,naz,syful dan anis dpt mencuciz mataz dan berhibur seketika....
selalunya konsep aku sebelom keluar adalah satu jam lebih mengadap cermin,buat apa? bukan makeup tp meluruskan rambut....tapi untuk malam itu aku x kuasa buat rambut,kerna yg ajak aku kuar pun x pasti lagik sama ada jadi kuar atau tidak...bayangkan klu dah sejam dok buat rambut sekali x jadi kuar.... mahu tak aku memaki hamun mereka. so untuk kurang kan dosa memaki baik aku x yah buat rambut.....dan lihatlah aku kat bwh ini..itulah aku yg ASli...
mmg itulah rambut kejadian asal aku....chantik kan?? aku tahu....kahkahkahkah.........
JUMAAT petang; kul5 aku sampailah kat crown legend....untuk apa?bukan tito...tp untuk bersiap and senang bergerak ker lq nanti.... seperti biasa penyabut tetamu sedang duduk2 sambil mengumpat...mengumpat sapa? sapa saa'ja yg terasa...kihkihkihkih....
ermmm dlm kul 6 lebih kami bergerak ker lq yg diluarnya hodoh dan dalam nya AZab.... lq dalam pembikinan yg baru,so mmg kesian la skittkan(kotor) so x perlah janji show boleh berjalan lancar...tgklah aski selamba faizal....;-) dan penat cr posisi terakhir,kami pulang ker hotel balik....utk rehat2 dan bersiap...
Yeahhhh aku dah nak siap nie..tinggal nak makeup jer .....kali ini kami makeup mata jer kasi gerun skit(walaupunnn.....)kahkahkahkah.....
mak andam pada hari itu ialah kak shely..dia adalah pompuan ASli okey!!! tengah menchantikkan faizal..kak shely mmg pandai makeup......hehehhe,tp aku tetap makeup sendiri... kenapa? kerna diri ini begitu berharga...setelah selesai makeup.... apa lagik pose ler semua....kihkihkihkih....

Setiba aku kat lq,aku terus naik atas...untuk apa?bukan ketemu peminat...tapi g jumpa allz frendz aku yg datang semata2 nak tgk show aku....(thx sangat2)...ramai betul yg datang..bersepah2 kedudukan mereka....so aku snap pic yg mana ada depan mata jer.... sebab x sempat....org yg diberi tanggungjawab tangka pic telah salah konsep pergi rakam video... nak kata sengal time tue,rasanya x mabuk lagik kot...nak kata apa2 pun x tahu sebab dah terjadi.... banyak juga pic frendz yg lain x dpt diambik...harap2 korang ada koleksi k..nanti wan curi2 utk adabikan kat dlm blog wan nie....

azam,aku dan mira..tiga sahabat sejati.....thx azam sbb datang jugak......wlpun lq x digalakkan untuk kamu,tp demi wan kamu tetap dtg...thx sgt2....
banod dan eric sedang duduk2 sambil cuci mata...ker??
my sis dan brenda....gimik korang memang menjadi..hampir putus terpaksa aku(pinjam lagu ziana zain jap) bila dengar korang x nak datang.....sedih....tapi sebenarnya itu semua tipu muslihat yer..... terharu2 sgt bila nampak mereka ber2 nie...hehehehehhehe bersama kuning yg memang penat nak carikk,,kihkihkihkih...
nicole richi dan paris hilton mmg diva malam tue.....mira pun tipu kata x nk pakai kuning, tapi sekali datang ngan dress gold yg wauuuuuu beyonce!!! kahkahkahakh...paris hilton x yah cakap apalah,mmg chantik terutama makeup tue..cam lain sgt....cuma nak nasihat korek telinga lain kali..itu jer!!! hehehehehhe jgn marah nanti kena jual.....
ducky,mira,yana,masz and bulat in the house........anak2 raja turun club allsz....
cece,bulat(lagik),acu dan am.....thx am sebab dtg gakkkkkk...hehehehehehheheh..tetap kuning
besh arr korang semua...dan banyak lagik kawan2 yg lain.....aku akan curi kat ms korang bila korang upl/d nanti k..nak letak sini.... sbb ini jer koleksi yg wan ada.sebab yg salah dengar tetap salah dengar.so dia x tangkap pic show aku, mahu pun u allsz semua....

show pun bermula 1.30pagik seperti biasa...pembukaan dr r&p.......yg terbaik itulah yg kalian lihat..jika ada yg x berpuas hati atau terlebih puas hati silalah bagik tau k......

pic2 yg lain akan dimasukkan setelah wan g curi kat ms sesiapa yg letak pic jumaat lepas....thx kepada semua yg datang....jika nak senarai nama,maka kejang ototlah jari jemari aku......
pic kat bawah ini wan ambik kat ms hid,sib baik ada jugak yg snap pic masing2....so boleh wan lihat siapa yg x sempat wan snap guna kamera wan.....

yg lain bakal menyusul.......

4 Comments:

At January 13, 2008 at 11:38 PM , Anonymous Mr Romeo said...

congrates...ehhehhe
gimme2

 
At January 14, 2008 at 2:29 AM , Anonymous kakak toxic said...

sowi sgt2 tak dpt datang..kakak p clabbar-celona sunway yg launching tapi giler ramai cam ulat taik..twos kensel n ke hrc mencuci mater dan memabokkan dr...

 
At January 14, 2008 at 7:37 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

me n acu bukan cuci mata tp meluahkan perasaan yg terbuku..
mlm tuh aku ketawa,menari bagaikan tiada apa2 masalah tp hakikatnya,hati ini masih menangis..
apepun janji aku pada ko aku tunaikan iaitu "tatkala ada show ko,aku akan pergi jua"...
mlm itu juga penentu kesudahan jawapan yg aku tanya2...thankss!!!

 
At January 24, 2008 at 9:39 PM , Anonymous feen said...

r&p manjadi tumpuan mlm tu kan.... good job dear... mmm mmg classs... syg u mmg jantan kabaret.... hahahahha... nice hair nice show... r&p the best...:)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home