Dingin:thx ziana zain(tetiba)

happy buzday yana: kuning diraja menjadi temanya(yana raja bersiong)hehehehhe....majlis diadakan kat LQ disambut dlm keadaan yg sederhana(walaupun).ramai yg hadir mengikut tema... al maklumlah semuanya anak2 raja....kahkahkahkahkah


aku(raja segala raja) bersama acu(raja kergersangan) sempat pose dijalanan sebelom masuk lq... knp?kerna bila dah masuk pasti huru hara....x larat nak edit nanti..kahkahkahkahkah....
aku(masih raja segala raja) bersama feena(raja gopal ehh silap princees) juga pose dijalanan utk dapatkan pic yg menarik....lalalalallalalalal....me(raja segala raja) memilih kuning putih kerna kuning tue raja.... putih tue merpati(tetiba?) ringkas dan kemas....
feena(princees) memilah anting2 yg chantik....nasib baik malam tue paris hilton tidak melekat dalam diri..sgt besh la.....
acu(raja kegersangan) terpaksa akur ngan kehendak ilahi...indonesia melekat dlm sanubari..heheheh yg paham jer akan tahu apa yg aku kata nie... kan acu???
abadinya sebuah pic semasa buzday yana.... yana hanya open air utk DIRI sendiri dan kami open utk kami sekeluarga. 2 jug bagaikan satu baldi....lalalalalla..maksud party bagi yana adalah berjumpa dan berpelok dan menari dan bersalam dan berciom2 pipi dan berjumpa tersayang dan dan dan dan dan... tiada yg lain selain kek.... Apa2 pun itulah identiti seseorang menyambut buzday sendiri......yana menggunakan konsep LAYAN DIRI.... claszzzz!! jarang jumpa, senang ingat!
INI lah sebilangan anak2 raja pada malam tersebut...meriah kan?????hepy buzday yana... moga panjang umur murah rezki dan tahun depan buat lagik..x susah hanya perlu masuk bayar sendiri dan menari....senang konsepnya...hehehehehhehehe.....tiap2 minggu boleh buat.... lalalalala

sekian saja untuk kali ini..nantikan bulan 5 pulak..kerna disitu ada 3 buzdy besar dlm hidup aku... harap2nya konsep layan diri x digunakan yer........apa2 pun aku,feena dan acu sgt gumbira smlm...tak tahu kenapa...tapi terasa dunia kami yg punya.....muahhhhh untuk 3 sekawan yg gila2 semalam.....tema seterusnya ialah...........

3 Comments:

At February 22, 2008 at 7:40 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

bagus fiena kerna memilah anting2 (mila af ker??)
kata gamai tp x seramai yg p show ko jer..kjer parti di sabo..apperpun sedrhana tp meriah konsep yg aku suka bangat..ko jgn lkupa bln 3 pn ada bday party gak tp org tug x buat kat club..dia selakburet luar negeri & kalu ada rezeki, hanya utk teman2 terdekat shj!!

 
At February 22, 2008 at 8:33 PM , Anonymous deuxelmyra said...

mmmmm begitu ar suasana harijadi kayana yer... anyway happy bday yana... semoga panjang umur murah rezki. murah rezki ko kalau kasi kami seteguk dua hahahahhaha... (main2 jer..kami sesendiri jer...) lihat ar raja2 tapi i tetap princess k... bukan RAJA GOPAL tau u.. tu u PUNYER!!!!... hehehehe apa apa ar... mmmmmm kuning diraja tema yang menyerlahkan sesiapa sahaja(YANG MANA BOLE TERSEYANG TENGGELAM MINTAK MAAP EK) hheehehehhe.. apa je i merepek da nie syg..
ok ar .... semoga bulan 5 mencipta sejarah yang amat bermakna pada u syg....mmuuaacccckksssss

 
At February 23, 2008 at 4:31 PM , Blogger Achu said...

Wah Happy Giler timez nie walaupn kesentapan tue tetap ada... wah motif panggil aku RAja kegersangan laa.. hanj sgt.. melepas aku kat mamat tue.. huhuhu.. :P
NEway happy Birthday Feena ooppss Yana... Semoga Panjang Umur n Murah Rzeki... ""jangan KEmut tau Lain Kali"" Hehehe.. hah.. cam ner adiah dr kita hope yana suka k.. tatatata...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home