purple GLAM

Hepy buzday my sis....telah selamat dijayakan kat y/chuan plaza pada 2/2/2008. Bertemakan purple GLAM party itu nampak meriah ngan kehadiran manusia yg dtg mengikut tema. Ramai kawan2 aku g.Yang pergi itu yg rapat dan dijemput oleh kakak ku sendiri.....so aku hanya jalan kan tugas menjemput.


kakak aku bersama adik aku,TIKA...hurmmmm guess katernyer....makan hatiiiiiii....Apa2 pun mmg chantiklah dia malam tue....aku pun enjoi nari ngan dia....kakak aku bersama feena....gucci ker? nak jugak..tak nak kalah nie... cam mana?? iyer kan jer lahhhh..kahkahkahkah(walaupun)

aku bersama tika,dah agak bengong kepala nie,tapi still boleh memberi pose maut.... very the malaikat dijendela.....hahahahahahahha luv jelingan ala2 x boleh nak buka mata tue... dan mmg sepet mata tue kan?? mmg itu jerlah cara nya agar org x perasan.... kahkahkah...sib baik mata ku chantikkkk(bolehh??)
Acu,feena and aku..antara yg terawal datang.sbb kena tolong tiup belon.... dah vouge2 nie kena tiup belon.hahahahah tp sib bik dlm bilik,so bukan ada org lain pun..... siap sempat nanyi 2 lagu pembukaan.BAlkis dan nirmala.... very acara pembukaan juara lagu.... kahkahkahkah.....
Aku,epa,kash and firz....tetamu yg turut hadir memeriah kan majlis.....epa nari siap buka kasut.dah mmg itu pun caranya..... firz x yah cakap..... kash pula enjoi jugak aku tengok........
HAH!! kenapa ada pix feena solo dalam blog aku?? bukan saja2 letak yer..tapi ada kesahnyer... korang tengok skg dia sgt chantik kannn?? itu kat permulaan jer(bak kata org chantik time red carpet jer)tapi selepas ituew..... jeng..jeng...jeng.......... Paris Hilton kembali menguasai diri dia...
membuat lecak dalam bilik itu,tragedi NADIa berulang dengan cara yg berbeza..... tapi sib baik dijaga oleh seorang wanita chantik(ada makna rupanya)kahkahkahkah...... hurmmm apa2 pun dia berhibur dlm khayalan dan kami berhibur dlm keadaan yg mmg besh!!!!!!
rugiiii u.............
Apa2 pun party itu selamat tamat kul 3 pagik..... segala kenangan bersama tersemat dalam ati.... epy buzday akak..moga panjang umur murah rezki dan bahgia selalu..

2 Comments:

At February 4, 2008 at 8:06 PM , Anonymous deuxelmyra said...

SYG...
mmmm bday party yg amat meriah sekali....
tapi tetap ar sambil memuji u mengeji kan... hehehheehheheh. anyway i suke sebab semua cantik2.. hehehehehehhe

 
At February 5, 2008 at 4:05 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

awat tak hajak???opsss!!
wow..meriahtullah..
masing2 nak bersaing sengit dgn dlm hati seraya berkata "mek punya lg hebat yerkk"!!!! apa ituew??heheehehe..syhhh!!!!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home