koko

BINTANG-BINTANG POPULAR BERKUMPUL.

Jumaat seperti biasa rutih agak harian untuk tiap2 minggu .hahahhahha. G mana? g mana lagik LQ lor.g sebab akak aku bawak kawan2 dia g situ....hahahhahahh.so g jer lah...sebolom gerak sudah semustinya pose dahulu.Bertemakan koko,kali nie shaf x salah tema dah...hahahahaha.
Setibanya disana kami dikejutkan(dikejutkan nieh) oleh kelibat manusia bernama cece.wahhhh cece sudah berani lepak2 sekali ngan mamat botak yg selalu open minum kat LQ.kihkihkih...
yang penting dia jugak pakai baju jalur2 koko.hahahhahahah very the ikut tema.malam itu dayang amat berseri sebab berwajah baru. potongan rambut ala2 pendek berwarna ini telah di tranform oleh dayang sebaik mungkin.kahkahkahkah...Dayang ko memang DIVA paling popular.
Malam itu jugak penghibur paling popular tetap datang berbaju baru.sentiasa nieh!! siottt jer.Abadinya pic 4 bintang popular. hahah.
Pada malam itu bukan paris hilton yg over,tetapi ada watak baru dalam drama queen di LQ muncul iaitu jejaka paling popular bersama model paling popular.Buat aksi 18SX(klu aku setahun tak turun LQ)hahahahahah...beraksi agak keterlaluan sebab minum tongkat ali banyak sangat. mereka masing2 ghairah tak sempat tunggu sampai umah.Di sebabkan itu maka cop post ekspress telah tersemadi dileher masing2.hehehehehheheheh(bahgiannyer)
Apa-apu pun kejadian yang berlaku,itu semua kenangan masing2. dan ianya tersemadi dalam dairi masing2.yang paling penting kami semua epy sangat.....heheheheheheh.

10 Comments:

At March 29, 2008 at 9:56 PM , Blogger Achu said...

Kahkahkah... wah ayat yang bwh tue hajz sangatkan... :P neway happy sgt time tue wlaupn paris hilton tidak menunjukkan bakat dia dlm minum air tongkat ali.. hahahaha

 
At March 29, 2008 at 11:43 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

napew watak aku dh x de???

 
At March 30, 2008 at 10:15 AM , Blogger celebi.net said...

perlu ke nak ada watak sedangkan mmg tak wujud?

 
At March 30, 2008 at 10:16 AM , Anonymous Anonymous said...

hmmmmmm

sapa mamat botak selalu open tuh??

:P :P :P

 
At March 30, 2008 at 10:17 AM , Blogger celebi.net said...

tu la aku macam kecewa jugak tak dpt melihat aksi paris hilton secara live. huhuhu. penat je bayar tiket rm15. cis. takpe, lepas ni mungkin selalu kot aku berkunjung kesana. katanya!!!!!

 
At March 30, 2008 at 7:08 PM , Blogger terunadesa said...

ayo pose i ttp manje ok..
huhuu..
**ayo mati la...

 
At March 30, 2008 at 11:19 PM , Blogger Achu said...

manja laa sgt.. :P

 
At March 31, 2008 at 1:43 AM , Blogger terunadesa said...

sangat manje ok..
tp tidak la sampai menyakitkan mata yang memandang..
hukhuk..
tggu sebulan..

**lariiiik!

 
At March 31, 2008 at 1:51 AM , Blogger last call wan said...

sebulan yer shaf??
x baikkkk....
achu sahut cabaran ini...
hahahahahha....

 
At April 5, 2008 at 2:57 AM , Anonymous deuxelmyra said...

mmmmm.... paris hilton semakin berjaga-jaga sekarang dalam penjagaan kesihatan minum tongkat ali... ups kacip fatimah ler... mmm tapi insyallah becoming akan lagi tapi tak tdo k... heheheh ye kerr... bole ker... cube abis boleh.... coco theme so nice... an evening in paris... hahahahahahah
terror ar achu... wakakakakakaka

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home