lagu pilihan

Lagu pilihan LCW untuk kali ini:

Ziana Zain - Dingin

Dingin malam yang menyelubungi
Hening sayu dalam hati
Berbicara bersendirian

Ku rasa resah
Selama dibuai rindu
Pada cinta yang terlalu
Terpendam di dalam hayalan

Kan ku leraikan impian indah
Kepadanya ku berserah
Mungkin tak daya
Ku tawan cinta yang sama

*chorus
Dinginnya getaran asmara
Sentuhan mula bermadah
Ku tak bisa juarai
Jiwa yang ku tak punya

Dinginnya bila kau berkata
Ruang buat ku tiada
Memoriku gengamilah
Biarkan aku beralah

Dalam hatiku tiada dendam
Walau impian semalam
Masih mekar dalam ingatan

Kan ku leraikan impian indah
Kepadanya ku berserah
Mungkin tak daya
Tawan cinta yang sama

oo hooo ooooo…

Chorus
Anuar Zain - Perpisahan

Ku mengerti perpisahan ini
Bukan kerana kau membenci
Tapi kasih yang pernah kuberi
Tiada lagi bersama

Seringkala aku terlihatkan mu
Impian nan indah
Bersulam bahagia

Ku harungi hari demi hari
Bersama wajah tak mungkin akan kembali
Tapi hati masih tak terima
Ditinggalkan sengsara

(Korus)
Keraguan ini bukanlah padamu
Perasaan hati masih rindu
Kekalutan ini hanyalah untukku
Tercari-cari bayanganmu
Tak sanggup aku kehilangan
Kehilanganmu

Kasih tercari-cari

Keraguan ini bukanlah padamu
Masih tercari-cari bayanganmu
Tak sanggup aku kehilanganmu

Ramlah Ram- Ketentuan

Tak semudah kau sangka
Melepaskan kau pergi
Hati yang meronta, hampa kecewa
ku tekad sembunyikannya dari pandanganmu

Ku rela begini
Berakhirnya di sini
Dari bersamamu terus berpura
Setelah cinta tiada lagi di hatimu

Chorus

Ku hapuskan airmata dari mengiringi
Kesengsaraan mengharung perpisahan ini
Ku pujuk jiwa nestapa
Pendamkanlah duka
Pasrah pada lara ketentuan ini

Tak semudah kau rasa
Melepaskan kau pergi
Hati yang terluka dikunjung jua
Kerinduan yang tidak tertanggung terhadapmu

*Bridge

Sesungguhnya
Ku tahu betapa sukar untukku
Menempuh hidup
Walau sehari tanpamu
Ku terseksa


thx linda atas lagu - lagu permintaan wan kat atas. Thx jugak sebab pic chumel kat sebelah nie ditujukan untuk wan.
c.u.t.e

3 Comments:

At March 13, 2008 at 12:17 AM , Anonymous deuxelmyra said...

mmm lagu2 itu da lama terpahait dalam jiwa i...
sejak kuar lagi.. mmm kadangkala lebih baik dipendam sahaja perasdaan ini daripada diluahkan.. cuba utk ceriakan diri sendiri ... cube buangkan opperasaan negatif.. cube sesuatu yang baru... tapi yang pastinye... hanya hati ini sahaja yangtau... jhati dan perasaan sendiri... doa i utk u semoga u dapat apa yang u inginkan... amin.....

 
At March 19, 2008 at 11:52 AM , Blogger ash said...

This comment has been removed by the author.

 
At March 19, 2008 at 11:54 AM , Blogger ash said...

dlm 3-3 lagu tu,i paling feel lagu Ziana Zain sbb lirik die paling kena kat watak i ;) papepun,those songs have their own story and strength..now i know nape u kata lagu2 ni ade kene mengena ngan diri u..

dah ditakdirkan Perpisahan terjadi begini,terima saja Ketentuan Illahi,tiada guna utk ku bersikap Dingin kerana Lelaki Ini memendam seribu Harapan untuk menjadi Teman Terulung disamping LCW...

xmo :p

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home