matinya sebatang pokok

JUMAAT,21/3/2008 jalan ampang digegarkan ngan satu kemalangan yg meragut nyawa sebatang pokok yg x bersalah.(kesian pokok itu) Berpunca maybe daripada mabuk,pemandu yg ala2 oh lelaki tetapi ado.. telah melanggar tiang,lalu merempuh pokok sampai patah dan x der rupa pokok lagik.Nasib baik saya iaitu wartawan bertauliah dengan kwn saya si kepo berada di tempat kejadian untuk memaklumkan kepada semua bahawa bertapa x berdosanya sebatang pokok telah terkorban.Moral di sini jgn tito bila bawak keta. ingat acu..tetiba acu yang kena....mari kita saksikan detik2 cemas itu.wahwahwahwahwah....




Dibawah ini adalah muka wartawan yg ala2 terkejut tp sebenarnya tengah gelak...kahkhkahkah.. memang gilo.

Dibawah inilah kwn yg yg kepo suruh sy bergegas ketempat kejadian untuk mengambil gambar untuk diulas dlm blog nie.shaf.....kamu mmg wartawan kepo.hahahahahahah....
Lihatlah kereta yg kemek.ish..ish..ish. tak sayang keta sungguh....hurmmmm budak2 zaman sekarang.wahh kutbah plak....nampak tak ranting2 pokok tue..kesian dah berkecai pokok tue....
Sebenarnya satu pelita kepo..semua gigih nie bergegas ke situ...mana tau kan...duit bertaburan ker..boleh TOLONG kutip..kahkahkahkahkahkah...
Hurmmm selesai ambik gambar ditempat kejadian,aku dan shaf balik ke pelita untuk makan. Acu dan amal sedang enak makan.so aku snap pic mereka sbb ari nie g club x bawa kamera. so kat pelita jer lah boleh pose2....
Aku,danny ,shaf acu dan amal, 5 oh lelaki g club tanpa ada sekuntum bunga pun. selalunya musti selit seorang dua pompuan.. tapi kali nie kami2 jer. setelah pompuan2 sudeh punya lelaki, tanggungjawab diumah melayan suami lebih penting yer anak2...so abadilah pic dibawah ini.
time pose2 and mkn2...datang pulak banod dan cece...heheheheh..windu cece.. dpt gak lah si danny yg utk jumpa cece .katenya cam kembar...tak gituew shaf?(awas)tapi x sempat snap pic ngan meraka.x perlah......hehehehehehhe..

TUnggu ulasan buzday banod AKAN menyusul.

2 Comments:

At March 21, 2008 at 9:57 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

huhu..mama huzz n mama juwie makan hati ni...

 
At March 23, 2008 at 8:17 PM , Blogger terunadesa said...

erm mmg kemalangan itu menggerunkan..
lihat saje ape terjadi pada pokok x berdosa itu..
abes tercabut dari tpt asalnye..
ish ish..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home