epy buzday apau



Bertempat di LQ, buzday apau berjalan lancar dengan temanya carca merba( bebas) dan konsep layan diri sambil horreyyyy horeey....hehehe, x sangka buzday apau ada kek.(elo dah kata buzday haruslh ada kek) so terlepas lah sesi potong kek, dan nanyi ramai2 epy buzday sbb aku dan feena kat bawah.






So bila naik atas, didapati kek apau sgt sedih.cam ditinggalkan setelah kemalangan.hahahaah itulah gambarannyer.Tapi apau sgt besh, siap kata jgn carut tau wan dlm blog u( siap merayu nieh)hahahahah, tak la apau, dunt worry u la buzday boy paling chumel . Yang pasti kek itu sangat sedap. yummyyyyyyyyy....dapat jer kek kami turun kebawah balik untuk nari.

Ni lah kenangan kami bersama buzday boy pada malam itu.Meriah jugak malam tue, aku byk nari dibawah berbanding kat atas. sbb x meriah sangat kat atas(maybe acu x ada)hahahaha..feena,me,shaf,apau dan cece

Hurmmm selesai acara jimba-jimbaan kami ke pelita la untuk makan2 sambil borak2. Seperti biasa sesi pose2 tetap x lupa. yana yg tak masuk kandang malam tue sgt ceria. kak aida pula ala2 last minit baru sampai Lq.(baik x yah datang) dan aidy tetap berkonsepkan baju st8.dan yang penting tetap promosi jam baru dia. hahaha..


feena dan aku seperti biasa tetap maintain senyum.ari tue kami makan2 ,sembang lite2 dan terus pulang sebab feena keja kul 7. Tugas berhibur dah selelsai, so tugas keja jangan abaikan. tak gituu u? hahahahahah. x mo MC2.hehehehehe..Aku bersama hid yang ayu.Antara banyak2 pic rasanya pic aku ngan hid nie paling chumel. sbb itu edit nieh. gigih.hahahahhahahah

kesimpulan buzday apau: berjalan lancar.meriah ala2 kadar wlpun tak bersama sangat. kek sedap. yang penting apau umur dah meningkat, so cari calon isteri cepat2 k. (lebamlah cari) hahahahahaha... , epy buzday apau+moga murah rezki+pjg umur+ ceria2 selalu.

*trafik light party coming soon.

8 Comments:

At April 19, 2008 at 5:35 AM , Blogger hid said...

yer, sy juge suke gmbr saye dan kamu. hihi ;)

 
At April 19, 2008 at 9:20 AM , Blogger nel said...

TQ wan! :D -APAU-

 
At April 19, 2008 at 11:06 AM , Blogger celebi.net said...

ekceli tema besday apau is itam dan putih yer.

 
At April 19, 2008 at 11:08 AM , Blogger agzamry said...

lama x jumpa u...

 
At April 19, 2008 at 6:41 PM , Anonymous deuxelmyra said...

mmm happy bday apau. kek tu mmmg best ... mmmm nyam,... nyam...nyam... cu in traffic light party...

 
At April 20, 2008 at 1:49 AM , Blogger nel said...

thanks feena -APAU-

 
At April 21, 2008 at 12:27 AM , Blogger Achu said...

besh nye.. happy birthday apau.. sowie x dpt dtg.. neway semoga panjang umo n murah rezeki...thanks wan wlaupn acu xde wan ingat gak kat achu.. hehehehe

 
At April 23, 2008 at 5:11 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

nasib baik kek apau besh..kalu tak AWAS!!!!3 ari 3 malam apau kene carut..hahaa

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home