Ezmiel Hareez

Buzday satu-satunya anak buah aku yang ado.Hahahahah. Anak akak aku yang chumel(sebab pakcik dia cute)haha.. Bertempat diumah ayah, majlis berjalan lancar dan dipenuhi oleh kanak2 rebinna. Hurmm meriah nyer.. Yang penting dah diberi amaran oleh akak aku, klu nak datang pastikan beli hadiah, dan hadiah itu perlu berbalut.(banyak betul songgeh dia)haha, akhirnya kami lambat sbb g cari hadiah.



Kek ini sangat sedap. Tak muak malah tak jemu.hahahahahha.Makan sekali pasti nak lagik.(walaupun bila nak tambah, kek sudah abis, SEDEH) apa pun memang puas hati kek nie. Sedap giler.

Nielah buzday boy yang ceria,sudah 4 tahun sekarang, makin besar. makin pandailah bercakapnya. Ingat lagik, dulu2 bila dia cakap hanya mak dia jer yang tahu. Bahasa Uganda.hahahah, tapi sekarang dah paham sudah sikit2.
Teman aku yang turun sama2 memeriahkan majlis, achu dan firz. thx guys sebab teman. Dayang sorry sebab ko tertinggal. Tue la tito lagik lama2. hahahahhaha.....
Nielah kanak-kanak rebinna yang aku cakap. chumel kan mereka.?? Tetambah yang ujung belah kiri tue no 2 tue, memang chumel.(hahahahahha, korang dengki apa??) hahahahahahha, aku memang muda lagik apa. hahahah...

Apa2 pun majlis nie antara yang simple . Kanak-kanak kan? so ala2 sudah. Dulu zaman aku, buzday pun tak tahu apa... bila dah besar baru sambut. budak2 zaman skg, kecik2 dah tahu apa itu buzday, apa itu hadiah.. hahahahhahahaha... Hebat kan??

* trafik light party coming soon.

3 Comments:

At April 25, 2008 at 7:39 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

aku lak time kanak2 siap swlakburet kat a&w lagi gamai2..
dh besar ni jarang plak..

 
At April 28, 2008 at 4:39 AM , Blogger MaszLoveyDovey said...

wahh.lazatnyer kek tu... nyum..nyum... traffic light party??? biler tuh..hehehe

 
At April 28, 2008 at 5:38 AM , Anonymous deuxelmyra said...

maafkan hamba yer uncle wan,sorry my dear harith... auntie feen keje mlm tu... dont worry hadiah harith ada auntie belikan walaupun nenda dayang terlepas ke bday party harith yang comel nie menyebabkan hadiah harith tertunda.. nenda dayang nie overdose tdo nyer...layak kene tinggal kan dayang...huhuhuhh...auntie kasi on time tau... mmm for uncle wan yang feeling2 abg wan tu da ada anak sedara tapi tetap maintain kan abg katanyer... mmmmmm takper ar uncle wan walaupun kecik2 tak celebrate da besar2 nie qadak balik bday kecik2 dulu....hadiah special auntie feen kasi nanti tau.. mmmm tetibe auntie feen terbayang bayang jam esprit yang baru tu... mmmm party traffic light tau uncle wan... mmm jam punye pasal abg wan ar... hahahahahhaha... bole ker? ke kene panggil adik... ke ????? hehehhehe watever yang pasti semakin hari semakin berumur... renung2 kan lah....plan the best for ourselves future. c u inj party traffic light....da...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home