LA usupadora


Ramai menunggu ulasan dari LCW tentang buzday party hid yg lepas. Hurm banyak yang akan diperkatakan dan diulas serba sedikit tentang apa yg berlaku. Hurmmm agak terbantut jugak mula2 sebab lokasi buzday terpaksa diubah2.(tak cukup penaja nie)heheheheh.. Tapi demi semangat LA usupadora(baju baru oiii) kami tetap memeriahkan majlis.
Semangat nieh..Harap dengan ulasan ini tiada yg terasa hati yer, kerna yg dilaporkan adalah yg benar2 belaka bukan rekaan.hihihi sbb itu setiap yg terjadi ada pic2nya.jom saksikan.... jeng..jeng..jeng.....




Kami tiba awal nieh.tiba di mana? dilokasi buzday hid yang muktamad. So buzday girl x sampai lagik,kami ambik keputusan utk lepak sekejap di Buharry. Makan sat na...lapaq.
So sempatlh melahap nasi lemak(sedap sambal nya). Hurmmm kami ber5 yang sepatutnya ber6. Akan tetapi rezki shaf bukan ngan kami hari itu. Sebab sifat tidak mahu bertanya membuatkan dia tertinggal(kan cik wan ckp msg acu atau dayang..) tapi shaf senyap jer, tandanya kami semua tahu dia g ngan kami.(shafff sejujurnya kami tak tahu,selalu boleh berhubung tapi mlm tue shaff tidak bertanya kpd org yg sepatut dia tanya) hurmmm anggap rezki x der yer.
dayang,feena,me and amal. acu? dia yg snap pic nieh.

Inilah lokasi dimana buzday hid dijayakan ngan meriahhhh walaupun sederhana . Sebelom kul 11 kami sampai sebab kami diberitahu sebelom kul 11 masuk free.(bukan x mampu byr tp sbb kami nak ketempat lain selepas itu,so boleh jimat) Tetapi....... mmg masuk free, tapi kena byr minum. its okeylh. bayar dan try enjoi.(sib baik enjoi)







sedap tau kek nie.Hid buat sendiri.
Kami yang merah. menyerlah kan?? Nie adalah muka2 yang sampai dulu kat situ.hehehehhe. so sebelom masuk kami pose2 la dulu sementara masih ensem dan jelita.hahahhahaha
Sebenarnya buzday hid nie digabungkan ngan kak aida dan baron. so ada 3 buzday girl ehhh silap 2 buzday girl and 1 buzday boy.hehehehehhehe....bersama cece yang baru pulang dari pulau.sib baik itam lite2 jer.heheheheh(sempat berbisik besh kan klu boleh join korang g lq,boleh jumpa sham)hehehhe....x per nanti jumpa kat pelita.
Ehhh tetap nak join sekali.Kami jugak x terlepas pose dengan kek buzday hid.hhehehehehe.. hid jujur nieh kek tue sedap. tapiiiiii klu lembut skittt lagi lagik sedap. agak kering skitt jer.(cheff wan bagi pendapat)hahahhaaha...Aidy malam tue baju ko nampak st8.(baju jer okey.hehehe)Hid yg terkejut??? melihat fena ,dayang dan yana mesra??hahahahah semua tak percaya nieh. tetap nak masuk kat belakang tue ialah acu dan banod.heheheheheh.. korang mmg gila.

Perkenalkan red butterfly bersama poala braco.fuhhhhhhh meriahhh, 2 watak dalam satu cerita. Dan yang penting dua2 watak nie sebenarnya jahat.hahahahahahahaah...tetapi dlm cerita versi LCW dua2nya baik dan yang penting bergaya.
Hurmmm masa nie jarak antara amal dan achu sangat tidak 18SX yer.. maybe tempatnya kot.(UMUM) cuba klu buat jugak mau kena humban ke luar. Agak lega melihat mereka tidak melakukan apa yg selalu mereka buat kat LQ.AMIN.Dalam club tue dayang telah wujudkan step baru yer, step jam tangan...(claszzz aku suka) hahahaahahahahah macam2 step jugak dayang bukak taichiii,zapin, step kepala saida pun buat.(hahahah)

Buzday girls yang sentiasa tersenyum.cuma kadang2 terlepas gak wajah x ceria? naper? ada tetamu tak datang??? itu biasa hid..... Kita x boleh puaskan semua orang. Yang tak datang anggap jer bukan rezki mereka, walaupun sebenarnya kehadiran mereka penuh makna untuk kamu. layan yang datang jer, jgn pikir sgt yg tak datang tue.(smile)
Ohhhhh jam ditangan menunjukkan baru kul 11 lebih tetapi ada yg dah nak tertito? aiyooooooo apa kes? selak rambut rupanya britney spears. hahahhahahaah. Semakin hari semakin pendek yer jangka hayat britney berhibur.hahahahahaha selalunya ujung2 waktu baru nak terlena. nieh baru nak mula dah nak terlena? kesss berat yang harus di siasat.Apa2 pun thx yer sbb melayan cik wan gak. Hurmmm ini sepatutnya dia lakukan kat buzday dia...tapi maybe belajar dari kesilapan(opsss...x terlalu panaszkan ayat nieh?) jgn marah yana, nanti kena rogol.hu hu hu. Yang penting besh okey yana,walaupun tumbang awal.(jgn amalkan selalu,sbb x besh utk diri sendiri). Dalam kul 12.10 kami mintak izin dari hid untuk beransur pulang, bukan pulang ke umah yer tapiiiiiiiiiii.......

perjalanan diteruskan ke LQ pulak.My sis dah tunggu kat sana. Parti La usupadora kami bawak kesana ngan meriahnya. masuk lq ngan kepala tengah melayan agak besh jugak wlpun mula2 lq pasang lagu merepek.tapi selepas itu gime..gime..gime more..
hahahahahahahha...Seperti biasa pottt ambik gambar kat luar lq. kat situ cukup pengcahayaannya.hahahahahahh




Hurmmm sampai jer lq, terus ke atas. nari2 sambil tggu akak yg jem kat jln ampang. huhuhu.. so berhiburlah dulu.dalam tue plak jumpa wan chinoiz(lama x jumpa,dtg ngan pondan walpun kata pompuan,eloo kami masih blom rabun)hahaha.Dalam lq paris hilton takut tunjukkan dia nak tito(takut ada org ambik gambar dia tito,hahahah)
So dalam Lq dpt saksikan balik aksi 18SX dari acu dan amal.(dahhh agak dah) hurmmmm nak buat cam mana, bulan2 hangat berchinta u allsz..memang terasa hangitnya lagik.. kita tunggu bulan2 yg mendatang.(x doa tau,cuma nak jadik pemerhati jer)hahahahahah.. apa2 pun kami dalam tue bertambah besh bila ada 2 jug tongkat ali. fuhhhh rezki tema merah namanya nieh... hurmmm amal yang sudah menunjukkan tanda2 nak tito.hahahahahahah.... kita bagik dia sejam lagik.(pasti lena pas nieh)
Dalam perjalanan balik inilah yang berlaku. lorong2 gelap...... masih bercahaya ngan flash kamera aku..hahahahahahahaha..apa yg achu dan amal buatttt tue??? teka la sendiri.

Setiba dipelita kami jumpa balik hid and the geng. heheheheh, ehhh sudah tidak kelihatan britney spears..dah agak dah pasti kena heretnya...hahahahahahah(lena dalam keta). duduk kejap jer, makan and balik sebab aku dan feena keja.(walaupun ada yg mc jugak). Apa dah terjadik ngan amal dan achu???? nak tahuuuu... pasti nak tahuuuuu? seperti jangka yg diberi sejam, maka amal dan achu menjadikkan pelita bilik no 2 mereka.



Syoknya mereka lena. achu sampai berpeloh2 nieh tito. musti mimpi ngeri.hahahahahhaa..
Disini LCW tutup parti LA usupadora hid dengan kesimpulannya ialah, parti ini berjalan baik wlpun punya kesulitan diawal2. tetapi kembali lancar dan berjaya terpahat dalam hati nie. Aku jugak berjaya membahagikan antara buzday hid ngan tempat kami selalu bercha..cha.....(walaupun ada org yg beria2 suruh datang skali dia yg tak datang. DUNIA2)
Hid epy buzday skali lagik dari wan(tak lupa kak aida and baron) , semoga panjang umur + murah rezki + epy2 selalu dan bahgia dunia dan aqirat. AMIN.

*nantikan trafik light party, coming soon.

14 Comments:

At April 13, 2008 at 4:10 AM , Blogger celebi.net said...

tak sia2 tunggu ulasan dr cik wan. aku ske sedutan britney spears tu.
lagi satu. jgn tak taw ye, britney muntah dalam kandang malam tu. tak dpat carik handle pintu nk bukak terus curah dalam kereta aizul. eeee yuck. hehee

 
At April 13, 2008 at 4:28 AM , Blogger Mr Romeo said...

babi ko wan..bukan tak nak dtg tp terlmbt balik dr melaka..sesedap lah kan ngutuk..haram betol..hahahahaa

 
At April 13, 2008 at 4:32 AM , Blogger last call wan said...

tuelh, lain kali jgn pandai bercakap klu x tahu sama ada diri sendiri boleh buat atau tidak. kannn dh memakan diri sendiri...
lalalallalala...

 
At April 13, 2008 at 6:26 AM , Blogger Achu said...

ceronok sgt.. hapy bday hid,kak aida n baron... nasib baik x mengajing banyak sgt.. kalau x ciap... agak berdebar nk baca blog nie.. takut dihanjzkan.. kahkahkah

 
At April 13, 2008 at 9:43 AM , Blogger celebi.net said...

wah wah wah. panasnye....

 
At April 13, 2008 at 9:58 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

aik..komen aku ilang??
ok..komen balik..
aku isytiharkan blog wan blog paling "panass" dan "pedass"..huhuhu...
kata2 yang memberi makna tersurat dan tersirat!!! huhuhu..suker2.. "blog kita wajah kita"
sapa2 terasa ulasan jgn simpan dalam hati kan wan??? doa jer byk2 semoga rohnya dicucuri rahmat!!!opss..melalut!!!

Go wan go!!go!!!

 
At April 14, 2008 at 5:53 AM , Blogger hid said...

haha!! wan mmg blh jadi wartawan cnn.. bagus2..

teruskan liputan yg lebih meluas pas nie. hehe..

 
At April 14, 2008 at 8:08 AM , Blogger Mr Romeo said...

tu buakn liputan..tu cacian..hidup tak baik hanjingkan org nnti dilaknat tuhan..hahahaa

 
At April 14, 2008 at 6:13 PM , Blogger last call wan said...

bagi tau sat kat mana cacian??
cacian cam mana kah itu buat en romeo terasa?
ada ker? rasanya nama romeo skitt pun x ada dlm rencana ini? so terasa? terasa bersalah? or mmg dah salah? or mmg layak disalahkan?? hurmmmmmm tuelh manusia yer, bila berckp tapi x pandai kotakan mmg akan terasa walau nama x ada. so siapa terasa 'SILA BUNUH DIRI'.(bak kata kak ogy and kak engku ABP 08)

 
At April 14, 2008 at 6:13 PM , Blogger last call wan said...

bagi tau sat kat mana cacian??
cacian cam mana kah itu buat en romeo terasa?
ada ker? rasanya nama romeo skitt pun x ada dlm rencana ini? so terasa? terasa bersalah? or mmg dah salah? or mmg layak disalahkan?? hurmmmmmm tuelh manusia yer, bila berckp tapi x pandai kotakan mmg akan terasa walau nama x ada. so siapa terasa 'SILA BUNUH DIRI'.(bak kata kak ogy and kak engku ABP 08)

 
At April 15, 2008 at 12:16 AM , Anonymous mr romeo said...

bukan bunuh diri tu keje dosa..atlest tak baik ngumpat or acci org..kan dah bgtau aders ebab tak paham bahasa ke mmg tak nak paham..manuasia manusia..TUHAN dah kurniakan akal tuk berpikir..bukan letak kat lutut..LEMBAP

 
At April 15, 2008 at 6:22 PM , Anonymous Anonymous said...

aku suka blog ko wan.
blog paling aku suka dr dulu smpi skg.wlpun kwn2 yg lain jugak ada blog.sbb blog ko paling x plastik.
hak bersuara terletak kat tgn penulisnya. tak puas hati g mati.
'redah jer'

 
At April 15, 2008 at 11:32 PM , Blogger mufidah feena said...

mmm blog yang mmg sensasi and meletupppsssss... hahahhaa...yang penting peduli apa org kata kiter telah selesaikan tanggungjawab kiter sebagai seorg kawan... masih ada yang sayang... huhuhuuuu.. tema merah yang menyerlah kan semua yang hadir... vouge u olssssssss..... blog u mmg hot.fm u.... mmmmmm

 
At April 19, 2008 at 11:32 PM , Blogger aidy_ash said...

I am straight
excuse meeee
haaaaaaaa

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home