smart

BUZDAY ACHU: seperti biasa kami tetap awal berbanding yg lain, walaupun cik feena kul 11 baru bergegas tuk siap. Kerja banyak katanya( paham sgt kerjanya skg nieh). konsep buzday achu kali nie tak melibatkan warna seperti kami selalu buat, tetapi melibatkan konsep smart dan bergaya. katerrrrnyaaaa......so kemeja paling sesuai untuk lelaki dan dress untuk wanita. jom kita saksikan ulasan buzday suprise untuk achu ini. Adakah berjaya? atau lingkup? mohhhhh.. terjah...hahahahahah...





TRIBUTE: wahhhhhh katernya. Al maklumlah sekarang nieh perlu permit, sebab susah benar untuk dapatkan cik feena nie.Di sebabkan buzday achu maybe, cik feena dapat ikut kami. Kena pantun 4 kerat kot baru terlepas(tetiba teringat lagu Atilia, sangkar)hahahahah. Apa2 pun harap yang terbaik dari u k. janji kita epy. Bila bersama, kita pasti epy. walaupun sekarang dah tak selalu cam dulu. Jika dulu sentiasa epy, skg jika u nak epy cari lah kami2 nie. BOLEH??? hahahaha. Yang penting u tetap chantik walaupun siap ala2 kadar. nak cepat katernya..

Seperti biasa kami akan abadikan dulu pic sebelom masuk Lq. Achu yang smart malam tue. Lain sekali penampilannyer. hehehehehheh. yang lain jugak tak terkecuali. Besh kan ideal wan? konsep tetap wan nak kena bagi.hahahahahah.

LELAKI INI, hahhahahahhaha bergaya kan? pose faizal kenapa begitu? sebab dia yg paling kecik dalam group nieh.hahahahahha, x per faizal kecik itu kan chumel...lalalalalallala... x mo ssttteerrreszzzzzzz tau! Shaf jugak smart ngan kepok yg tak boleh tinggal. Anuar zain katernya... YA, anuar zain habis.


Nie lah kami ber6. Alamak aku cam tercomel plak kat sini. hahahahahahha. jgn dengki! sekali skala pujik diri sendiri. Kat sini jer ambik masa 20 hinga setengah jam, sebab nak pose jer sepanjang jalan. Tue sebab aku suruh gerak awal. Bukan suka2 gerak awal, sebab tau pasti lambat gak sampai.(nak pose bebagai) hahahahahhaha. Amal tetap gigih walaupun keja kul 4 pagik nieh, tapi semangat ingin berada disamping achu, amal tetap datang(baguslh u)
Sampai Lq dalam kul 12.20, so dalam 12.40 kami dah nanyi lagu epy buzday untuk achu. Sebab byk kawan2 achu yang rapat dah datang.Cepattt sungguh mereka.hahahahahah. suprise kan, haruslah sampai cepat dari buzday boy! Dah 25tahun achu. ish..ish..ish..... dah boleh kawen orang kata. hahahahahha(berjanggut tggu achu kawen)
Si buzday boy yang berseri malam tue. senyuman gigi tak boleh dipisahkan dari achu. memang itulah dia.hahahahahahah. melalak2 nanyi epy buzday ,si iven wish epy buzday tuk achu gak.. yeahhhhh walaupun nama aku dia panggil LCY.(elo LCW ok)
wishhhhh cepatttt kahwen achu .hahahahhahaha.

Tetap kami nak menyelit kat kek achu nie. Seperti biasa hanya tuan empunya kamera jer boleh ambik gambar chantik, yang lain sory,NEXT. sebab memang tahu beginilah hasilnya.hahahah. tak per faizal aku tahu kamera nieh mmg susah skit, jgn streessszzz.

Jelitawan yang hadir. feena, b dan timah. b ada bwk seseorang, kata kawan2 la konon, nak coverlah tue.hahahahahahha. Apa2 pun besh sakat kawan b tue. lama2 dia jugak selesa. si comey berbaju pink. jam sama katernya.(GUESS)warna tali jer tak sama. itu tandanya taste ada persamaan.hahahahahha. matiiiilahhhhhh... (kawan2 la been, boleh kan?)hahahahaha. Memang beshlah b malam tue, sebab nari2 tak seperti sebelom nie, joget lite2 jer.Hurmmmm selesai gigih kuarkan peloh, si achu pecahkan 2 gelas and buka baju, maka kami pun baliklah. Dah kul 3. Lq dah tutup. so destinasi terakhir pelita. makan2 sambil ambik tenaga balik. hehhehehehehe. kat situ baru dayang datang. Cian demam katernya. Tak boleh join kami celebrate buzday achu, tapi tetap datang pelita tunjuk muka walaupun demam.

Kesimpulan: besh giler buzday achu. lagu2 kat Lq jugak besh sampai tak boleh nak stop menari. Gila dibuatnya.Enjoi sangat malam tue. hehehehehehhe. bersama kawan2 dulu dan kini. wahhh ada 2 versi nieh. hahahahahha. tak rugi punya ramai kawan baik, kerna beginilah hasilnya. Sentiasa ada susah senang. Itulah tugas kita sebagai kawan.

Achu wan ucapkan epy buzday. semoga panjang umur murah rezki. dan sentiasa diberkati. Harap idupmu lebih bermakna untuk masa mendatang. bahagia2 selalu k. muahhxxxxx...

*trafik ligh party minggu depan.

6 Comments:

At May 17, 2008 at 1:40 AM , Blogger Kimi said...

1st thing.. thanks 4 uoals bersama celebrate my bday... gembira disamping uoals... sedih, suka dan duka bersama... thanks wan updatedkan blog pasal bday achu and thanks sponser kek... hehehe.. cedap sangat kek tue... sayang uoals.. mmmuuuuaahhh... yang penting smlm kita enjoi... hehehe...

 
At May 17, 2008 at 1:41 AM , Blogger Achu said...

sowie salah id... hehehe.. achu paste je

1st thing.. thanks 4 uoals bersama celebrate my bday... gembira disamping uoals... sedih, suka dan duka bersama... thanks wan updatedkan blog pasal bday achu and thanks sponser kek... hehehe.. cedap sangat kek tue... sayang uoals.. mmmuuuuaahhh... yang penting smlm kita enjoi... hehehe...

 
At May 17, 2008 at 8:40 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

smarto!!!!hope next week party lg havoc

 
At May 18, 2008 at 2:37 PM , Blogger hid said...

ermm.. cem pelik jerk tgk feena sgt simple.. selalunye die sgt cantek.. :)

takpela. simple pon cantek juge! :D

 
At May 18, 2008 at 11:14 PM , Blogger celebi.net said...

hepi besday achu. sampai demam2 celebr8 besday ke berjangkit dr dayang kat pelita hehe

 
At May 19, 2008 at 12:05 AM , Anonymous deuxelmyra said...

simple2 jer ar cik hid...walaupun begitu feena tetap hadirkan diri utk rakan2 tercinta. happy birthday achu.... semoga panjang umur murah rezeki....bile nak kawin? kawin ker? hehehehehehheheh

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home