trafik light party

BELAKANG TABIR:

wahhhh cam anugerah, ada belakang tabir.hahahahha. kul 2 ptg, feena dan dayang sampai dulu the zon. Aku, shaf dan phez g shah alam ambik nasi goreng.(dalam perjalanan dok nyalak lagu Ct VS ziana) hahahahahaha. Sampai the zon kami mula kan kerja masing2. jom saksikan......

Acu dan feena bertugas di dapur.
Ikut ketinggian, si phezz sesuai di darat.
Shaf sesuai di awangan.
Aku pun sama, sampai syurga. hahahahha


PERSIAPAN :
gigih masing2 menchantikan diri. hahahahah. tolong menolong bantu membantu.
Acu pantis kening ker? hahahahahhaha... gigih nieh depan cermin(lama plak tue)
Buzday girls yg siap sendiri. tak der make up artis sbb make up artis semua g tengok AF final.
Apa2 pun malatop gak kan?? hehehehheeh... selepas selesai semua bersiap, maka kami bersedia menyambut tetamu.

MERPERKENALKAN: AJK yg berkerja gigih.


FEENA: Sudah bersedia untuk bertemu sahabat yg dijemput.
AKU: bersedia untuk menyambut tetamu dan menghuru harakan suasana.
Shaf: bersiap sedia untuk dicarut!!!! hahahahahaha.... tunggu carutannya ada dibawah.

Dayang: sedia membantu, jika ada kemalangan. wahhh boleh??
Acu: Dj yang bakal mengenakan orang.hahahahahahah.
Phez: Mc yang berjaya, walaupun penat menunggu.
TUGAS:

Acu dan shaf, ditugaskan dalam bab makanan. klu abis mereka lah kena tambah makanan yg kurang. klu abis terus, maka mereka lah yg kena masak balik. ( sib baik tak abis)hahahahaha.
Aku dan dayang: ditugaskan sebagai penyambut tetamu. Menunggu tetamu yg tak kunjung tiba.HANJZ! wahhhh tetap ada carutan ye.
MAKANAN: buah tembika, oren, bebola api, nasi goreng,sosej,s/wh, agar2 pelangi(achu buat) dan air oren .

AZAB: secara jujurnya azab menunggu tetamu untuk hadir. Tahun depan kena tulis majlis START kul 6 petang, supaya kul 8 dah sampai semua. huhuhuhuhu...pintu closed kul 8.(wahhhh gituew)hahahahahaha. Tapi kesabaran mengajar kita erti dewasa(boleh??)hahahahahTETAMU:


mereka ini yang hadir dalam lingkungan paling awal dan mengikut jadual.THX. so kami boleh pose2 dulu sebelom ramai.hehehehehhe.
Esh dan banod antara yg terawal. heheheheeh. Esh u kelihatan berisi. bahagia la nieh. bagus2. hehehehehhe. banot malam tue ko sgt spoting.(besh lah)hahahahahah... esh di pilih sbg besh dress bagi lelaki(tahniah)
Si isis yg gila glam. hahahahhahahah. mmg sah2 besh dress milik dia. Apa2 pun buzday u, kami x bercadang tuk pi, sbb u nak balas dendam kan? hahahahahhahaha... buweekkk.. apa2 pun, pompuan nieh(pompuan ker?) mmg gila2 remaja. sempoi.
Eyoi dan pasangan. datang sedondon kamu memang memeriahkan majlis.
Si faris yg datang pas keja, tetap enjoi sampai 3 pagik yer? hahahahahahah... thx sbb dtng ikut tema.
Jelitawan yang hadir. kakak aku, adik aku, nadia dan kawan dia.... datang agak lewat sebab nak ambik tika balik keja. tapi wajib datang sbb ada barang berharga kat mereka. hahahahah. tak datang memang nak kena maki.
Kengkawan seperjuangan. hadir lambat disebabkan banyak hal melanda.Apa2 pun thx sbb hadir dan join sampai 3 pagik. ingat yer, aksi 20PL itu hanya untuk tontonan kita2 jer. hahahahahah. enjoi ngan korang mlm tue... lupa streesszzz wan. thxxx sgt2.
GAME: acara yang paling dinanti2kan.... memang meriahhhhhh.... hahahahahahah. masing2 sibuk bekerja sama dalam satu pasukan untuk menang. Ternyata tak mengecewakan. Semua spoting giler. thx semua.....................yg penting group aku menang. hahahaha...
KEK BUZDAY:



GOSIP: banyak aksi malam tue dapat dilihat. Ada 20PL, ada 18 SX. sekarang aku nak cerita gosip 18sx.(knp tak cerita 20PL?) sebab itu biasa sgt. 18sx yg nie sgt luar biasa.hahahahahha. Tetiba shaff tarik nafas pjg tuk baca.hahahahahhahaha. si shaf telah menggantikan tempat achu dalam cerita 18sx nie. kenapa? dalam sesi terjah, maka bersaksi kan bukti banyak mata, cerita ini bukan rekaan.hahahahahhaha. ternyata aksi kiss...kiss itu akan sentiasa terigau2 di ingatan. lalalalalalla. shaffff ingatlah, bezalah antara kawan, skandal dan lover. (wahhh boleh?) hahahahah. apa2 pun cerita ini terpaksa dikunci disini. hanya yang tahu, dia jer paham. hahahaha.. Apa2 pun cerita ini bakal jadik bualan ramai.(wahhhh bersiap sedia)
LQ di the zon:

Kul 12.30 suasana bertambah rancak. dimana tinggal yg rapat2 jer dlm bilik tue. Maka kami pun buat gila dlm bilik tue. Ala2 suasa LQ habis. cuma x ramai jer.hahahahahhahah. feena menunjuk bakatnya menari.

kaki2 siapakan diatas ini? cuba teka?(bak kata hid) Dan yg pasti memang sakit kaki menari pakai kasut tak muat tue.hahahahahahhaha. asyik nak terpelecok jer.hahahahahah, (jahaman kasut aku bak kata hid lagik)hahahahahahhah.....setelah penat, pose jap. nanti sambung lagik menari sampai tertito.hahahahahahhaha.. Inilah wajah2 yang masih ada sampai kul 3 pagik. pastue mereka pulang dgn tenaga yang berbeza(boleh?)hahahah....thx sekali lagikkkk.... nanti kita g joget kat LQ betul2 tau. hahahaha.

*semua pic ala2 LQ ini di ambil kat blog hid.(sambil senyum2 manja)

UCAPAN & HADIAH:


antara hadiah pemberian kawan2 feena.

Kesimpulan: kelainan buzday feena di THE ZON tersemadi dalam diary 2008 aku sebagai buzday yg paling indah dan memenatkan.hahahahahahaha. Kami ternyata begitu bersemangat untuk buzday ini. jiwa raga kami serahkan. Agar yg baik2 ajer jadik kenangan. Dan sememangnya bersama rakan2 tiada kenangan buruk terukir.

So i harap u tempuh idup ini dengan bukalah hati u, mata u, agar dapat melihat dimana ada sudut kebahgiaan di situlah destinasi yang u pilih. Epy buzday syg ku feena. mudah2an u tabah tempuh segala dugaan mendatang. Ingatlah insan bernama wan mohd khairy ini sentiasa menyayangi mu. Selagi jasad dikandung badan.

Akhir kata , dengan berakhirnya trafik light party ini, maka berhati2lah dijalan raya.(motip??)
hahahahahahahah. bye jumpa di buzday akan datang. NEXT? buzday aku maybe.... jeng..jeng..jeng... byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

fesyen TRAFIK LIGHT:

8 Comments:

At May 26, 2008 at 2:03 AM , Blogger hid said...

mase bile plak wan amek gmbr hid tgh mengira2 nie? aiyo!!

hahahahah..

 
At May 26, 2008 at 2:17 AM , Blogger Achu said...

viva daboom... alkhirnya selesai jugak azap kita tol x che wan.. happy bday together... mmuuuaaahhh

 
At May 26, 2008 at 3:38 AM , Anonymous pyroGRAPHER said...

huk huk .

WAN - boleh grab lagi PIC2 canggih kat

http://picasaweb.google.com/pyrozyro/HappyBday


niway- thanks for the party - tak sempat makan cake- abis direbut tupai

 
At May 26, 2008 at 5:28 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

wow..nasib aku x kene carut..
igt aku paling lewat gupenyer???
hehehe...papepun sonok mlm tuh..aku terpaksa tebalkan muka coz anak seni x leh malu2

 
At May 26, 2008 at 10:22 AM , Blogger celebi.net said...

wah bang bang boom party aritu ye

anyway hepi besday to feena.

 
At May 26, 2008 at 7:17 PM , Blogger wan khairy said...

yeahhhhhhhhhh epy tuk semua.

 
At May 27, 2008 at 7:06 PM , Blogger firz said...

heppy untuk sy sekali ke
ihihih thxxxxxxxxxxx

 
At May 31, 2008 at 12:40 AM , Anonymous deuxelmyra said...

mmm thanx to everyone that really hard to make the bday party for me... really appreaciate that... eventhough there have a lot of prob out there.. thanx wan , achu dayang and pheez done the party successfully. tq so much. i love u olss watever it is.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home