Biru

Tak rancang pun tuk pakai biru sama, tapi cam dah nak sama jugak.... memang pertalian darah kuat sungguh. hahahaha.Amal, opah ,me dan apex memilih biru untuk cha..cha aktiviti semalam. Baru nak carut opah pada mula2nya sebab tak dapat joint setelah berjanji berikral bebagai( sebab keja dia cam haram), tapi jika tak ker club dia kena g keja, so baik dia memilih untuk tidak dicarut. hahahahahhah. So clublah jawabnyer. Kami haruslah gumbira, Sebab dapat berkumpul berlima.(tetap ber 5 sebab feena seperti biasa makan hati) tetap nak ada nama feena kan(u, nama u penyeri blog i, agar ada yg lain turut membaca) lalalalalallala... Jika dulu hanya jumaat time penyeri atau hari berhibur bersama tapi kini semuanya harapan.(sedeh jap) Acu memilih hijau(cam kenal jer konsep baju achu nie) hahahahahah, kitaran semula itukan suatu amalan mulia. tak yah membazir. acu dan amal cam nak sama besar jer skg nieh. kahkahkah..Seperti biasa kami berhibur ada shaf, apau, timah, been dan lain2lah.... kali nie semua di bawah kawalan yer.. tiada yg tumbang atau yg tertito awal. kahkahkahkahkah...
Apex plak first time ikut aku and the geng ke LQ. hurmmmm boleh tahan bila dia gedik menari.. chumel. hahahahahha. Dah lama x jejak kaki ker situ , kali nie jejak bersama2 kami. hehehehe. Pas nie jejak lagik tau.(wahhhhh menghasut dah nieh)hihihihi..Rasa besh sbb dah lama g solo. kali nie berduet.lalalalalallaa..

Seperti biasa pelita adalah destinasi terakhir sebelom pulang untuk tito. Kasi perot kenyang, baru boleh tito. hehehehehehheheh. Ramai org kat pelita, sbb musim bola kan.... tambah dengan yang balik clubbing, so bertambah riuh pelita. Gooooollllllllllll.. tetiba.









Wanita2 ini yang menyerikan Lq. Besh jadik wanita yg bebas begini(tetap nak kias)hahahahah. Beshlah nari2 bersama mereka, tambah2 timah kadang2 felling beyonce sgt(alamak terlebih sudah)hehehhehe, been jugak skg tak malu2 nak nari dah. hehehhehe. opah tak yah cakaplah, zapin , silat, makyong tetap buka.

Acu yang bekerja 5.30 pagik menghabiskan sisa2 gumbiranya dipelita sebelom masuk keja. Memang pekerja gigih, manusia berdedikasi. Abis makan kami terus pulanglah. ngantukkkkkkk..bye.

*panggilan pulau menanti.(tungguuuuuuuuuu)

2 Comments:

At June 14, 2008 at 7:22 PM , Blogger Achu said...

tetap laa aku dihanjzkan.. siap wan.. tp malam tue mmg hanjz sgt.. x menikmati minuman kacip fatimah... just light2 diumah chewan je.. hehehehe

 
At June 15, 2008 at 8:55 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

baju ijau cm kenal..
baju belang biru klagi cm pnah knal sapa pakai ek??
cool tgk kwn2 smart with blue..
yg pasti mlm pun pakai shades mamat ituew..ada matahari ke bang???

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home