Jangan hebohhhh, walaupun jom heboh

JOM HEBOH: ahad aku g jom heboh ngan #$%&. Dah alang2 anta dia balik, so g lah singgah jom heboh tue... Ya rabbi , panas nak mampos. so redahhhh jerlah... dah lah parking agak jauh catwalk nya. sabar jer.Hurmmm mmg ramai lah orang g. Family ler, sebab cuti sekolah kan. Kami pun melawatlah satu lokasi, ke satu lokasi... memang ramai artis. Yang penting dah sampai lokasi , musti dok kat kipas besar.... hahahahha. kasi sejuk.

Sorry terpaksa kemas kini blog aku nie begini. Weiii x nak promosi benda2 yang senang dipungut. hahaaaha(sampah ker cik wan?) ehhh tak lahhhh... sampah mana bernyawa. manusia ler u allsz. Besh g jom heboh. tapi kejap jer sebab panas. so tak nak pitam dan hitam, aku blah awal. tak sampai 40 minit, aku balik dari jom heboh...

Mana pic2 sebelom nie? har har har....(dayang kata, wahhh sgt berdedikasi idup mamat tue) x nak lah. soryyyyyy....(okey stop!! nak tahu seterusnya tunggu dan lihat kat blog org lain nanti.mana tau pic dia ada disana.)hahahahahahahhahaha

SEBELAH PETANG:

Dah sampai umah, aku pasti emosi. yerlahh dok sorang2 kan.... so call achu ajak dia g main bowling. So kami pun g la, kat ampang point. Ajak shaf skali tapi dengan pandai dan cerdiknya dia g Ampang park.... so ko main lah bowling kat situ sorang2 yer... hahahahahhaha... mmg aktiviti aku penuh sampai malam..... Dahhh penat segala aku lalui minggu nie, aku tito dalam keadaan separa mati.. isnin aku keja cam biasa, wlpun sampai opis kul 10.30... hahahahah.. lambat aku bgun tito. So aku tutup kisah minggu lepas ngan tangisan dalam senyuman. bye. hope minggu baru, hari baru...lahirlah wan yg baru.

2 Comments:

At June 3, 2008 at 6:21 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

huishh..kalu aku jd ko..dari jauhb tgk org gamai kat Jom Heboh tuh sure aku angkat kaki coz nanti aku pitam

 
At June 3, 2008 at 6:20 PM , Blogger wan khairy said...

dah sampai banod....
alang2 sgt...
singgah la kejap....

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home