opah ku yang seksi

Lama kan x update blog, sorry sebab emosi terganggu so cam lambat skit aku update segala aktiviti minggu lepas. Seperti biasa jumaat adalah rutin harian g LQ. kali nie g ngan opah JER.(opah jer?? wahhhhh ajaib). mana feena? owhhh dia x g sbb mama datang KATERNYA.( bukan mama rina okey) sesungguhnya tuhan, ampun kan hamba mu ini.... hahahahahahha.
So x perlah promosi opah ku nie. feena next time kita g okey. har har har..






Seperti biasa sebelom masuk, pose dulu.... sapa yg snap pic aku dan dayang nie?? sapa pandai teka angkat tangan... wahhhhhhh ramai yg angkat nie.....apa jawapannya? apa???? owhhhh jgn cakap kuat2 meh bisik kat telingan wan...(sbb sekarang ada SPY, so kena rahsia) haaaaaa.. pandai korang teka.... tapi x yah lah sebut siapa.Buhsan plak pada SPY tue... (eeeeeee)
disebabkan dia, maka kena rahsia2 berbagai.... menciklahhh..(wahhh boleh??) tetap kena carut kan? itu baru lite2 belom besar2 lagik.

Hurmmmmm, x perlah opah..janji kita semua epy malam tue.... wlpun pada mulanya opahlah antara insan yg x mo turun, tapi akhirnya dia juga yg dipromosikan kat sini.hahahahahah. So kami enjoi.. ada shaf,apauuuu(yg sakit, tapi tetiba ilang entah kemana) currrr la tue. Tak lupa maksu (wahhhhh mmg pening kena abiskan air dia)hahahahahahahah.. tak terhabis yer...
boleh meletop perot aku.
So pas abis club, pelita lah destinasinya.... kat situ jumpa banod. g karaoke katernya. heheheheh. wokeylah tue. so dia pun pose lah ngan adun setiawangsa yg dikatakan susah untuk beraksi ngan dia... tak serasi sgt kot?? sebb tue susah.. wahhhh boleh?? hahahahahaha...(lawak2 jer)
hurmmmm akhirnya dapat juga pose yg menarik dari mereka... boleh abadikan kat ms yer.

jumaat yg indah. pagik sabtu yg sentosa..... tapi masuk tengahhari aku rasa cam x mo teruskan jer idup nieh..... kenapa????? lantaklah NEXT jer.... opahhhh sayang ko!

2 Comments:

At June 3, 2008 at 6:22 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

bukan x serasi tp lupa nak snap bila dah lihat gelagat opah yg kdg2 mcm elyana

 
At June 3, 2008 at 6:21 PM , Blogger wan khairy said...

wahhhhh gituew...
diakan opah yg gila...
so kadang2 jadik elyana..
kadang2 jd anita mui...
hahahahaha..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home