Pavilion

Sabtu, Aku dan apex g jalan2 pavilion. Apex teringin jalan2 situ. tak pernah g katernya(jalan2 pusing2 ler) so sabtu aku yg ter MC nie dengan semangat nyer ajak apex ke situ.(mc sebab ngantuk sgttt) So haruslah sabtu itu mata aku segar bugar yer.hahahahahaha. Rasa cam tak bersalah nie mc tanpa call atau msg bos. hahahahhaha. aku kan bos jugak. So felling cam tak mo call.(nak tgk mereka call ker idak, and ternyata x call) maknanya opis tak bz.Selamat.






Kami pun mula jelajah pavilion yg tak seberapa nak besar itu(tak besar katernya)hahahahah. OOoo yer kami park keta kat Lot10(kenapa lot10?) sbb per entry.(rm7 jer) so boleh lepak sampai lebam tanpa perlu pikir lagik harga parking.(klu kat pavilion berpeloh nak masuk tiket tengok harganya..... boleh beli buger big mag 1 set) so kami pun jalan2 sambil survey barang2 sambil beli.(tetaplah shopping kan??)hahahahahaha. SALE yer.. boleh pengsan aku.....


Agak penat jalan, kami g minum2 sat kat bawah. Letih lutut aku k.hahahahaha. Apex pula semangat nieh nak jalan2... atas bawah, bawah atas dia ajak jalan....( tak merungut plak tue, sakit kaki ker ,tak ker)

dari satu kedai ker satu kedai kami masuk... cari apa??(cari seluar pendek, baju, dan selipar) untuk apa? untuk apa lagik, untuk pakai lahhhh.... Puas jalan, puas banding harga akhirnya jumpa gak tiga2 barang itu....(hehehehhe lega) Sebenarnya banyak lagik nak beli, tapi kena beringat bulan nie banyak duit nak guna... so kawal lah nafsu itu.

Akhirnya akur jugak apex untuk duduk2 sebelom balik. ujan kat luar, so dah tak larat nak jalan, jumpa kedai yg sama jer(bayang kan??)... kami pun ambik keputusan tuk duduk2 kejap. Dalam kul 6.30 kami gerak pulang. Dari kul 12... Aiyooooooo lama nyer kami kat situ. Dalam keta terus buat plan g mkn kat EPL.(lapa giler.)


Sebelah malam ingat nak dok umahlah, setelah gigih berjalan siang... Tapi hajat itu tak kesampaian yer. Acu dan amal ajak g tengok wayang citer WANTED. kat pavilion jugak. (lagik????)hahahahah. Apex tak nak g, malas katanya, tapi aku plak cam nak g, walaupun cam tak nak pun ada... Tapi acu ajak gak... tengok2 hon keta bunyik.(kat bwh umah dah) So nak tak nak, kami siap dan join gak.(besh gak tgk wayang mlm2 nie, tetambah cerita seram atau aksi)hehehhehe






So aku tanyalah acu, tiket dah beli ker? tak per kita redahhhh jer.....(hurmmm maka nya musti bukan WANTED kita tengok)hahahahha. dan ianya terbukti betul.... WANTED kul 1pagik(aiyoooo mampos) so tengok cerita lainlah... janji bukan cerita sepi(takut tertito dlm panggung) tgk cerita 18sx ker, 18pl ker.. baru gempaq.(hahahah) dah beli tiket kami g mkn jap... lama lg cerita nk bermula..

pheez dan amer x joint sebab nk ker club katernya.(clubbinh lagik??/) gigih sungguh... thx amer belanja minum.hihihihi. klu tahu belanja i mkn sekali. untung shaf, sbb dia sorang jer yg mkn.


kami tengok cerita 'DOOMSDAY'. memang tak nyesal dan sentiasa beraksi.... besh giler. hahaha.. ada ngeri ada seram ada lawak ada sedeh dan ada2 jerrr....*(kesian arnab pun berkecai) yang penting watak pompuan kat poster tue kejap jer,(pastu mati) hahaha... poster dia gempaq nie... tetiba mati cepat.hahahaha.... yg penting tetap ada dia kat ujung cerita... walaupun kepala dah tercabut...(kelakar part tue) setia sungguh laki dia. hahaha...

tak rugi tgk cerita nie. g la menonton yer.... BESH. yang penting Pavilion pada hari itu milik aku dan apex.. dari siang sampai malam wajah kami ada jer kat situ. hehehehehhe,,..


*p'tian selama nie bakal terjawab.tggu kehadiran kami wahai penunggu pulau.

1 Comments:

At July 5, 2008 at 8:12 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

ooooo..shaft ader gupenyer..sure jd jurugmbar kn?

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home