J.I dah buhsan?


Jumaat: seperti biasa Lq.Ehhhh silap J.I.hahahahah. g ngan apex, acu ,amal dan phezz.(acu,amal dan phezz first time dtg) So kami pun semangatlah nak masuk, jika minggu lepas ramai sbb free, adakah minggu ini semeriah minggu lepas??? itu yg kami nak tengok. So dlm 12.30 kami masuk, masih x ramai yg datang.. adakah ianya PETANDA? hahahah. yg penting maksu jd penyambut tetamu kat situ. X sempat nak masuk dia dtg tlg bukakan pintu masuk. BAGUS. bertindak mengikut arahan.





rm15 utk coke(segelas jer!!) dan rm30 utk beer(pun segelas jer!!) hurmmm harga sama cam Lq.
So agak lama skit baru ler ramai yg dtg, tue pun x semeriah minggu lepas. Apa2 pun dah bayar kan, mau tak mau kami menari menghiburkan hati yg tak puas hati. hahahah. Apa2 pun maksu jugak tetap memeriahkan suasana. ada lutfi and the geng!! Acu dah menunjukkan kebuhsanannya(maklum ler x der tongkat ali) hahahah.....


Malam tue x sempat nak setting kamera. so agak huru hara hasilnya, but okey ler x yah edit lagik.. ala2 cam dah siap TERedit gitu.hahahahahha. kali nie g x der geng pompuan dari setiawangsa. dayang demam...... fenna dah INSAF!(alhamdulilah yer) Apa2 pun thx fenna sbb susah payah set rambut aku malam tue. hehehhe..


Aku bersama apex(blurrr kan? tp still boleh kenal)

Siapakah ini? kenal ker?? haha. apa2 pun warna biru blakang tue chantik.

Abis club, g pelita, achu lapar. yg penting maksu tertinggal. janji nak balik sekali. tapi aku lupa, acu semua pun lupa.(sib baik ada lutfi) sory maksu memory lost!!!! Sedar2 pagik kat umah, maksu tengah tito(hahahahah, matilah, sib baik x kena carut) abis mkn kami pulang.(owh yer aku tak mkn, sbb kenyang)ker??

acu x nak g J.I lagik. buhsan katernya.. iyer mmg buhsan mlm tue, sbb x ramai and x besh. So kami plan nak g tempat2 lain next time. atau buat aktiviti lain. atau g club sebulan sekali(mampu ker?)

*ngantuk itu pasti seronok......

5 Comments:

At July 18, 2008 at 7:37 PM , Anonymous deuxelmyra said...

ala.. tempat baru org still lum familiar and crowd pun kurang... kasi ar masa sikit... tapi kalau nak berubah angin ke club lain apa salah nyer... huhuhuhuh.... cume takder ar jadi regular cust nanti.

 
At July 19, 2008 at 12:21 AM , Blogger singAsong said...

Maksu mana itu? Akim ke?

 
At July 19, 2008 at 12:50 AM , Blogger Achik,akim@maksu said...

lalalallalllalala....
cik wan kaber line saya yer...


**ampun kerana menipu**

 
At July 20, 2008 at 3:10 AM , Blogger hid said...

mampu ke wan sebulan sekali jerk nie?? hehe

 
At July 22, 2008 at 12:00 AM , Anonymous apex said...

ji agk buhsan la mlm tu kan...huhuhu..."hai..im fareeda...nice meeting u..."dgn nada mcm org kene paksa makan muntah...ewww

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home