Aksi pangkor 2008


Kenapa pic2 pangkor aku pamirkan lagik??? saja nak kasi korang dengki tuk kali ke2nya..(boleh??) hehehehe.. tak lah... seb
enarnya aku windu saat kat pangkor.. banyak kenangan kat sana.. So ada pic yg baru yg tak pernah korang tengok aku letak sekali.... Sememangnya banyak pic2 yg chantik disana...So mana tau bulan depan korang pulak ke pulau kan? so boleh tiru aksi2 yg ada kat bawah nie.... atau tiru shoot yg ada...(mana tau kan!!)hahahahahah..

*setiap pic punya tajuk(supaya korang senang pilih aksinya)




my heart will go on-celine dion

ruang rindu-letto


wajah-jaclyn victor( ko ada ker wajah gini?)

kenangan terindah-samsons(lalalalala, riang)*



makluk tuhan paling seksi.. ko ado?-mulan jameela

ikan kekek mak eloi2, ikan gelama mak elai2- rosnah mat aris

Air laut masuk mata, idung dan telinga-jalil hamid( ada ker?)


berdua lebih baik-acha sephiasa


viva forever- spice girls( aku nak cop geri)

Sandar pada kenangan-sarah dan jamal abdilah

Batu belah batu bertangkup- khatijah tan(koma)*


izinkan ku pergi-kaer(pi mana?)


Bercanda di persisiran pantai- anita serawak

Melompat lebih tinggi- sheila on 7(fuyoo)


Senja nan merah-awie dan ziana zain


cahaya cinta-siti nurhaliza(thx cahaya sbb aku nmpak putih)

Hitam manis- yg penting pandang x jemu k.

6 Comments:

At July 22, 2008 at 4:10 AM , Blogger -FAZREE- said...

kenangan terindah

 
At July 22, 2008 at 4:11 AM , Blogger -FAZREE- said...

sekali lagi saya tekankan..next time pergi lagi!

 
At July 22, 2008 at 4:11 AM , Blogger -FAZREE- said...

gamba2 i jgk yg hancus dlm ni..hehehe

 
At July 22, 2008 at 4:12 AM , Blogger -FAZREE- said...

tapi u ttp comel lah kan..

 
At July 22, 2008 at 4:44 AM , Blogger wan khairy said...

mana ada hancur u??
nice2 semuanya...
harussssssssss g bercuti lagik!!

 
At July 23, 2008 at 1:42 PM , Blogger celebi.net said...

hmmmm byk nyer single terbaru cik wan

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home