ANTM 11

Sudah bersediakah anda untuk memilih top model kegemaran?? Kini 'ANTM 11' kembali dalam pencarian top model paling layak digelar 'America NEXT top model'. Jika ANTM 10 adalah paling buruk, sbb yg menang adalah terburuk Tyra lahirkan, maka ANTM11 muncul lebih cepat kerna Tyra x boleh buat bisness ngan Whitney gemok tue kot!! hahahaha.(padan muka). Banyak pemerhati ANTM kata, Harap ANTM11 tak menjadik seperti ANTM10(tyra gila time tue). Dari pic2 model dapat dilihat tak ada model plus10 diketengahkan tyra(bagus, tak semak ) . Dan ternyata model2 kali nie punya keunikan tersendiri.. susah untuk memilih.Model pilihan aku? masih terlalu awal untuk memilih, kena tunggu pas make over baru aku pilih.(tp cam dah ada model yg aku berkenan nie, tunggu dululah,hahahaah)
Poster ANTM11 berkonsepkan taman dan haiwan peliharaan.(hahahahaha)

Brittany, Age19 ,Hometown: Henderson, Nevada

Nikeysha, age19, Hometown: Bronx, NY

Samantha, age18, Hometown: Woodland Hills, California


Sharaun, age18, Hometown: Chicago, Illinois


Sheena , age21 , Hometown: Honolulu, Hawaii (currently Harlem, New York)


Hannah, age19, Hometown: Fairbanks, Alaska


Isis, age22, Hometown: Prince George's County, Maryland


Joslyn, age23, Hometown: Lucky, Louisiana (currently Shreveport, Louisiana)


Marjorie, age19, Hometown: Marseilles, France (currently San Francisco, California)

Mckey, age19, Hometown: Lake Forest, Illinois

Clark, age19, Hometown: Pawleys Island, South Carolina

Analeigh, age19, Hometown: Sacramento, CA (currently Los Angeles, California)

Lauren brie, age20, Hometown: Charlottesville, Virginia (currently Radford, Virginia)

Elina, age19, Hometown: Berdichieve, Ukraine (currently Seattle, Washington)

Ramainya berumur 19tahun. Maka pemenang kali nie pasti antara yg berumur 19tahun itu. tapi siapa?? pandai2 lah korang pilih yer.....

* siapa pilihan aku? tunggu kerna ianya baru bermula...

4 Comments:

At August 19, 2008 at 11:49 PM , Anonymous apex said...

wah.tentulah i akan pilih yang paling cantik dan paling menawan sekali untuk dijadikan pemenang cycle kali ini!hehehe.
tapi kenapa tyra makin gemuk?

 
At August 20, 2008 at 6:57 AM , Blogger FCD said...

thanks wan aku tahu ko pilih siapa?
buat susah2 jer ko vote aku...

 
At August 20, 2008 at 6:55 PM , Blogger wan khairy said...

chantik ker nak vote ko?
g main jauh2 lah...
kaco jer....

 
At August 20, 2008 at 10:31 PM , Blogger Achik,akim@maksu said...

terasa i bila apex kata i gemuk!!!tau la tyra aka maksu di besooow.on diet still running yer...


*mati la perasan jap!!dah mmg aku tyra kan..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home