kembalinya Lq

Jumaat: setelah hampir sebulan tak jejak kaki ker Lq sejak balik dari pangkor, minggu nie kami plan g situ... nak tengok perubahannya.. terutama dari segi lagu lah(itu yg paling penting) Klu DJ putar lagu2 yg besh maka, mmg besh lah Lq....so aku g ngan apex jer... Apex jer?? mana yg lain? yang lain semuanya bz ngan kehidupan sendiri.. hanya aku jer tak bz bila jumaat datang.... Janji epy wlpun ber2... So kami g ler dalam mood ingin tahu adakah lq sehebat dulu....SASPEN jer!





Yang penting kul12 dah sampai... wahhhh x der orang... cool(hanjz), Tapi biasa lah dulu pun kul 12 x ada oarng lagik... And apa yang menarik bila masuk... Sound kat Lq semakin power beb.. kuat and meragut nyawa...Besh giler..Dan lagu2 nya kul 12 dah start R&B, so bayang kan?? kul 12 lagu2 dah beshhhh.. perhhhhh menari sampai terduduk lah jawabnya..And dj kali nie mmg besh.. tak macam dulu.. remix lagu pun freshh, senang cerita.... Welcome back to LQ... kul 12.40 gitu shaf tetiba muncul sebelah kami..(hurmmm jaga emak sangat) rupanya g anta mak dia g cheras and rasuah sate kat emak dia(biadap sungguh)hahahhahaha... So kami ber3 jer berhibur pada malam yg indah itu...Yang penting lagu 'Makluk tuhan paling seksi' pun ada...Wahh DJ Lq dah belajar apa yg orang nak...(cayaaalahhh tetiba nubhan)* sedar tak sedar rupanya Lq penuhhh yer..memang meriah, semua muka2 lama dan baru ada jer kat situ... so? apa jadik kat ji?? nanti kita terjah!
Kami lepak sampai kul 2 jer.. wlpun balik awal tapi puas hati gilerr, tak sabar nak turun Lq ngan kawan2 yg lain.. musti besh... Aku dan apex balik awal sebab sabtu nak shoppinggggggggg!!!!
kasi habis duit.. baru hati senang.. kahkahkahkahkah... lalalallalaal.. tak sabar nak shopping... yeahhhhh...
Berapalah nak habis shopping kali nie?.... SASPEN kali ke2*


*tinggal sehari lagik untuk bersama-sama....

2 Comments:

At August 1, 2008 at 7:04 PM , Blogger -FAZREE- said...

akhirnyaa siap jugak blog anjer.huuhu.bru leh sambung tito lepas ni...nak make sure first komen nihhh..

komen i di lq:
i luv ur dancing,i luv both of u on stage ,its wonderful..its ggod..u have the passion...good!(judie"s style)

komen i utk arini...:
duit2 kelapa sawit!!!!!
wet2 kenyape cawit!!(versi i yang ala2 kanak2 comel)

komen i utk sehari lagi tinggal:
walaupun jasad ku jauh namun hatiku ttp padamu.....
jauh di sudut hati...

 
At August 1, 2008 at 7:14 PM , Blogger wan khairy said...

wahhhh peminat setia blog i...
muahxx....
ahah dah siap....
skg i pun nak lena...
supaya freshh jap agi..

i suka cmmnt dari judie...

i gelak cmmnt duit2 klapa sawit..

i cinta cmmnt u yg last skali..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home