mana cerekarama??

Mana cerekarama yg di war2 kan yg akan DATANG tue?? tak ada pun.. penat tunggu nie!! itulah rungutan penonton(pembaca) setia LCW. Disini ingin dimaklumkan Cerekarama itu telah dimansuhkan tayangannya(wahh cam filem DUKUN plak, kena sekat tayangannyer) kerna semuanya dah jelas kini. Dan x ada apa2 lagik untuk di besar2kan... harap kes ' salah paham' tu jadik pedoman kepada sesiapa saja yg terlibat.Manusia memang suka cari masalah, tapi kadang2 manusia jugak senang temu cara atasi masalah itu...Masalah x datang klu kita tak cari, tapi bila dah dah datang, JAWABLahhhhh BAK KATA AZNIL* harap kedamaian ini jujur, klu ada lagik cerita2 kurang enak aku dengar, nescaya cerekarama ini akan aku terbitkan dalam bentuk filem terus.. baru MEGA.(tapi harap2 x adalahhh). Harap semua dapat idup aman, damai dan harmoni.Malaysia maju.MERDEKA!!(semarakkan 51tahun kemerdekaan malaysia)Jangan bermain ngan api, kerna api boleh membakar diri... hanya yg berani mati jer suka bermain ngan api... Selagi boleh elak, baik elak... lebih baik main ngan salji, sejukkkk jer rasa!


*Isi cerita cerekarama itu aku simpan jdkan koleksi peribadi.

3 Comments:

At August 25, 2008 at 12:32 AM , Blogger Firdaus Fazlie said...

bguslah kalo sume dah selesai

 
At August 25, 2008 at 1:11 AM , Anonymous Anonymous said...

owhhh x jd teruskan ker?
knp?
dia mintak maaf ker?
baguslh tue.
tp terkilan jer, nk tau isi cerita tue gak.. kedekut simpan..
penat tggu tau...

-krol-

 
At August 25, 2008 at 1:21 AM , Anonymous Anonymous said...

smlm dia ada post bulliten ttg blog ko. katanya ko kutuk dia.. but 4 me, ko cuma tanya tentang dia,siapa dia, org luar yg comment yg beri respon tentang dia...

anyway, aku suka blog ko.
buhsan2 boleh singgah baca.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home