merah begitu POPULAR

Sabtu malam: bertempat di EMPRESS CARE, dekat the curve berlangsung buzday bulat a.k.a Dorry. Bertemakan sekali lagik merah(tak serik2 merah) aku, apex dan firz g sekali. yang penting sampai lambat pun untung sbb acara x bermula lagik(cian cece and the geng, awal yer?) Sesampai situ, senang giler carik tempat buzday bulat sbb nampak jer ramai2 pakai merah,itulah tempatnya.. di samping senang jugak nampak cik bulat kita yg comei itu...Sampai2 jer kek comei terus singgah kat tempat kami.. wahhhhh comei keknya...




kek buzday bulat,sorang satu dapat. Tak ada tiup lilin sbb itulah kek buzday bulat. Eksklusif kan? lain dari yg lain... bagus... tapi klu ada tiup lilin lebih meriah sbb boleh nanyi(kuarkan vokal yg x sedap ini)

Jom tengok menu2 makannan yg ada:

Nie adalah menu paling mendapat perhatian semua orang .Paling yg dok tak puas hati ialah cece, dah lah tggu lama 7.30 sampai yer? alih2 dapat mkn cucur kodok?? lebih tepat sebenarnya cucur udang(cuma x ada udang jer) kelakar giler tengok reaksi muka cece,aidy dan firz... sampai mereka kata balik nie singgah pelita ker?? hahahahhaa.. haruslah cece berdebat ngan bulat, Entah berapa lah kan harga sepinggan cucuk udang nie? sekali suap jer u allsz.. senang giler. Dalam pinggan tue ada cucuk udang, cucuk karipap berinti sardin dan salad. Yg penting x sampai seminit makannan itu licin dr pinggan kami semua... Wahhhh agak kelaparan semua yer? makan cucur udang? baiklah... sambung menu ke2.

Menu ke2 yang lazat. Spegetti halus. Yang sedap ada udang2 yg fresh.. cece tetap x suka kaedahnyer... Ader jer x puas hati nieh.... hahahahahha...

Aku dan apex yg amat berpuas hati makan2 di buzday bulat, sedep.

cece paling ujung, walaupun dok pot pet pot pet, tetap menang besh couple(walaupun)

Part paling besh adalah Bila si bulat berpantun ngan aku. Nak tahu ayat nya bagaimana? begini.....

Bulat: Cik wan pas nie musti buat blog kan? tulis dalam blog cik wan kata buzday cik bulat datang, duduk dan makan... tak payah bayar apa2 pun.

Aku:wahhh motip aku? tulisan LCW selalunya pedas.Tapi BENAR yer. masing2 dah belajar dr orang lain punya kesah.. Baiklah cik bulat, cik wan akan comment baik2 jer, KECUALI bab cucur udang tue jer, panjang skit tentangnya.hahahah.

Bulat:haaaa tulis gitu k? x payah bayar apa2 duduk makan dan balik.. semuanya free.

Aku:baiklah.(dalam hati berkata, cik bulat tujukan kat sapa nie ayat tue?)


si buzday girls yg sgt cute. buzday yg ke... ????
aku bersama firz yg penat, br pulang dr kampung


Aku dan apex yg epy jer malam tue wlpun ada kes baju sama... hehehehhe. sib baik ada jer yg x perasan, so feeling2 tak bersalahlah. Dalam kul 12 semuanya bersurai.. aku, apex dan firz pun bergerak ulang ke umah terus tanpa g mana2 dah.

So LCW ingin seklai lagik mengucapkan :

EPY buday kat cik bulat.
Moga panjang umur + murah rezki
Dan epy2 selalu.
Harap sukalah hadiah tue, beli sbb sama ngan warna
tema buzday cik bulatlah.Merah.

*
ahad nak duduk umah jer, klu boleh...

5 Comments:

At August 11, 2008 at 7:41 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

huh..aku sungguh terlupa walhal dpt sms dr boolat..x pe ah x de rezeki..lgpun malam tuh ada plan lain..
eppy burfday boolat..
eh..boolat x sexy ek kali ni???

 
At August 11, 2008 at 8:24 AM , Blogger -FAZREE- said...

best sgt party boolat!!
hehehe
mknn dier best
tapi cece ttp tidak berpuas hati dgn cucur udang ituuu

tapi kesian kat paktam sbb penat baru balik dri sremban n trus pi..
thnks anta pi beli topup!!
and thnks to Njer sbb bawak i pi birthday party boolat!!
u are the best

 
At August 11, 2008 at 6:10 PM , Blogger wan khairy said...

owhh ko dpt ker jemputannyer?
lorrr klu ada sama kan besh...
hahahahahha. boleh gosip2 samai subuh!!

ur welcome papy..
muahxxx tuk u sbb dah boleh bergaul.

 
At August 14, 2008 at 12:13 AM , Blogger celebi.net said...

baju ko sama ngan sapa?
seyes tak perasan,
gegeege

tetap la aku je dok komplen kan, tp dibagi award. camne tu???

konsepnyer, lagi dicaci, lagi disanjung? gitu hahahaha!

 
At August 15, 2008 at 1:09 AM , Blogger Nafisz Daniel said...

eyhh... masa time ni i ada kat The Curve.. my fren, Duckie was join this red party kan??!!
tak la perasan u guys plak...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home