Mutiara Bowl

Selasa:Pas balik keja aku joint acu g main bowl ngan budak2 opis dia.. Bertempat kat mutiara bowl , jalan ipoh. 10 orang semuanya yg main. Aku, acu,amal,lin dan apa entah sorang lagi nama dia, satu geng. Lagi 5 org geng lain. so ada 2 team lah. Kul 9mlm kami start main.. Permainan sangat sengit yer.... geng sebelah ada permain import(kira handal lah, bola baling ala2 shalin zulkifli) tapi tak gentar. wahhhh gitu. Apa yg besh main kat situ, kami main 3 game sorang. harga utku 3 game tue ialah rm10 jer.(murah kan?) korang boleh main sampai tercabut tangan lah... hahaha.. klu x der member card baru rm12 utk 3 game.(puas hati, cuma jauhlah skit)heheehehe..




Nie dia khairy zulkifli(pemenang bagi lelaki individu) wlpun ada sorang tue gaya shalin zulkifli tapi tetap kalah sbb nama dia bukan khairy zulkifli.THX.hahahahaha.. tp dia main hebat, senget2 bola dia . cuma tak cukup senget cam aku baling ,sbb tue kalah.kihkihkih.. Pemenang berkumpulan x berpihak pada kami..tapi tak dikira kalah sbb geng sebelah main tipu, suruh si shalin zulkifli(celop) tue baling kat org lain(biadap!!). apa2pun bagi individu aku menang.


Nie adalah antara markah aku,acu dan amal.. yg lain x sempat nak snap.. tapi pesaing aku tue si shalin zulkifli(celop) kurang 10 jatuhan pin dari aku je.(fuhhhh nasib baik). hehehhehe.... so apa hadiahnyerrrrrrr ???

piala diatas itulah hadiahnyer, tapi terlalu besar, maka terpaksa aku abadikan kat situ(BIADAP sungguh penganjur itu, very tak ikhlas.hahahahah)


* aiyoo kul 12 baru tito...zzzzzzz(mimpi tarik rambut ngan shalin zulkifli)

4 Comments:

At August 26, 2008 at 8:50 PM , Blogger -FAZREE- said...

wahhhh menang individu...sangat hebat...tiga game 400 lebih...hebat2....ni musti kaki bowlingni...yg penting rmbut da bley tocang

 
At August 26, 2008 at 8:54 PM , Blogger wan khairy said...

hihi..
tuelh..
dah boleh tocang..
wlpun sejemput jer..

 
At August 26, 2008 at 11:07 PM , Blogger FCD said...

hehehheheh..mana gambar aku ni?
ermmm lupa kat aku lah tu..

 
At August 27, 2008 at 12:13 AM , Blogger wan khairy said...

ko tak ade, perlu ker nk masukkan pic ko skali??
mazhab mana ko belajar?
hahahahha..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home