ANTM11

Episode 1&2 PRIVIEW:

Selama 2 jam ANTM11 episode pengenalan ini menemui peminat dikaca TV. Seramai 14 peserta dipilih. Priview pengenalan kali nie cam over bagi aku.. ala2 revolosi dalam kecanggihan dunia supermodel. Ala2 robot(scan sana sini). tapi kadang2 ternampak cam cartoon muzikal pun ada. (hahaah ada kilat,magic bebagai) Tapi itulah kelainan pengenalannyer... Ternyata Tyra semakin sihat bersemangat. harap rambut jerlah yg berubah dari tahun ke tahu. Badan? NAN ado!! ANTM11 banyak kejutan utk musim pengenalan kali nie. Ternyata ANTM sangat muhibah utk musim ke11. hahahahha. Ada Lesbian, ada drag queen, ada itu, ada ini. Yang pasti tak der model gemok(yes!!) Apa yg menarik tentulah model drag queen yg bernama isis.( akhirnya ada gak drag queen dlm ANTM) sebelom nie hanya ada muka jer drag queen.. tapi kali nie ada betul2(hambekkk ko!!)
Tyra Banks, kali nie berambut pendek pula. itu jer kelainan yg mampu dibuat.

14 model mula beraksi utk mencari 13 top model yg selayaknya bertarung dalam ANTM11. maka sebab tuelah priview selama 2 jam ini menyaksikan seorang model tersingkir. Ternyata ramai yg boleh catwalk, dan ramai gak yg unik.(aiyoooo susah nak pilih nie) mari saksikan 2 terbaik dan 2 terburuk utk dikongsi.(kenapa 2 je cik wan?) episode pengenalan, malas nak letak byk2 pic.

TERBAIK:

Marjorie: Model nie mmg unik dari segala segi.. tomeiii sungguh dia... dia x jelita bagi aku, tapi dia nie sangat chumellll..(cam geram je, tengok) mampu pergi jauh rasanya dlm ANTM11. So dia dipanggil dulu oleh tyra. sifat malu2 biawaknya itu serta tingkah laku yg x over membuatkan aku senang tengok marjorie.

Isis Is A WHAT?!

The girls knew something was different about Isis when they first met her but most had no idea that she was acutally born male. This revelation didn't sit well with many of the models, who called her a drag queen and said that this was a competition for girls. Only a few came to her defense and accepted her for who she is. As the show's first transgendered contestant to make it into the final casting round, Isis is determined not to let anybody get to her or stand in the way of her dreams. To that, I say a heartfelt: GO ISIS!

Isis: jangan tergugat semua, isis mmg pandai beraksi, pernah beraksi sebagai model tambahan dlm ANTM10, isis ternyata menarik minat tyra utk mengambilnya sebagai peserta. Pas nie pasti ramai yg dengki ngan isis(peserta) jika dia semakin maju.. bagik aku isis nie x chantik .. klu senyum memang gerun tgk gigi dia.. tapi dia adalah supermodel.(cam mana tue? hanya siapa supermodel jer tahu) hahahha.


TERBURUK:

Nikeysha: pic dia nie okey2. Tapi sifat menjawab tak boleh terima hakikat kritikan juri membuatkan dia berada tangga 2 tercorot. tue lah melawan mak hayam tyra lagik.. kan dan kena sebijik. Dushh!! Jadikkan kritikan sebagai bekalan masa dtg, bukan felling betul itu ini... Paham?? pengajaran utk model2 baru nak naik(wahhhh begitu.hahahah)


Sharaun: dia nie banyak cakap dari awal hingga akhir. felling2 hebat sgt.. terlalu yakin ngan diri x seberapa nak hebat tue membuatkan dia tersingkir. Meluat pun ada sebenarnya bila dah over nie. so tyra rimas melihat ada yg pot pet pot pet kot, terus singkirkan sharaun. Memiliki wajah yg bagi aku biasa2, tersingkirnya sharaun tidak diratapi... kecuali diri dia sendiri, merapat(menangis sampai terduduk2) kenapa tak golek2 sekali?hahahaha..


*perjlnan masih jauh, byk lagik ragam bakal disaksikan..ANTM11 kini bermula.

3 Comments:

At September 6, 2008 at 8:51 PM , Anonymous Anonymous said...

i suka isis... hehehe pandai k... biasa la creative yer dia.. n padai nk pose...

pheez

 
At September 7, 2008 at 11:20 AM , Blogger -FAZREE- said...

isis rockkk babehhhh!!!!

 
At September 7, 2008 at 7:30 PM , Blogger wan khairy said...

dah kata pondan..

haruslah tau pose cam mana...
hehehhehe..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home