jimbaan saat akhir

Jumaat yg terakhir sebelom puasa tiba, kami g berhibur kat lq. Warga setiawangsa hanya ber4, hid semua ada kat sana.. Yang besh dayang joint jugak tuk minggu ke 2. Harap minggu nie dia dapat balik stepnya untuk menari. Phezz juga joint, dah gian katanya nya tuk jimba2. lama tak pergiii...dalam lq phezz menari cam org ilang akal.(bayangkan?)heheheheheh.. janji enjoii..
Aku bersama apex.Dia jugak x sabar tuk nari2 manja.. Aku ari2 teruja utk menari( jangan tak tahu) heehehehhe.... kali nie g tak ada konsep, bebas semuanya....

LQ minggu nie sangat penuh dan meriahhh. Tak pernah rasa meriah begini... semua org turun buat kali terakhir maybe utk menari-nari.PENUH!! fuhhh yg penting lutfi jugak ada menyembah duli. hid dan geng dah sampai... siap ajak g tempat aidy a.k.a pondan yg katanya tengah berparty sakan.Aidy mlm tue jadik laki str8(wauuu, semperna kedtg ramadhan kot) dan ternyata kami epy giler berparty mlm tue. banyak pic kami snap guna hp sapa entah(harap2 ada dlm blog hid nanti)fuhhhhhh beshhh sgt. (rugi kepada yg x datang)

Dayang akhirnya dapat balik kuasa menari gila2 dia... hahahahaha.. seperti biasa zapin, joget, kungfu semua keluar.. Bagus dayang.. pas raya kita g lagik k....

*Esok nak sambut merdeka atau tidak?(pening)*

4 Comments:

At September 2, 2008 at 6:54 AM , Anonymous apex said...

yer malam itu sggt meriah dan sangat tensen pun ader jgk...huhu.sgt sesak nak menari pun tak senang...kene nari tmpt bese baru lapang skit.huhu.
aper2 pun puas sudah ku club...

tiba masa untuk berhenti..huhu

 
At September 2, 2008 at 6:15 PM , Blogger wan khairy said...

berhenti utk sebulan.

 
At September 3, 2008 at 6:09 AM , Blogger FCD said...

hehehehehe..
tak abis2 nak lahanat kan aku...

 
At September 3, 2008 at 6:12 PM , Blogger wan khairy said...

mana ada meng laha kan ko?
x baik tau....
ko mmg menari cam org gila kan mlm 2?
kalah aku..
hahahahhaha...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home