kejutan buzday

Terjah kami kul 12 tengah malam ke apt mawar sari... umah sapa lagik klu bukan umah achu..
Buzday sapa? tak kan buzday h/mate achu plak tetiba over nak terjah kan.... haruslah buzday si amal .(dah rancang ngan achu) x bagi si amal tito(wlpun paham2 lah amal melantak berbuka tadi, mmg dapat bantal terus lena) so kul 12 kami sampai pose depan umah achu.. Ya rabbiiii.. memang lambat buka pintu sampai lilin buzday amal cair terus( last2 kami jer yg tiup dulu)hahahaha.. agak2 amal buka pintu kami terus nyalakan lilin balik... (wahhh cepat nie) SUPRISEEEEEEE!!!!!!!!!!!PART 1: terkejut beruk tgk kek buzday yg ke-25(tua sudah)

Part 2: thx u allsz kerna buat kejutan yg nie( terharu2 manja dibuatnya)

Part 3: potong cepat kami nak rasa kek sedap tue.(comot amal potong kek tau)

Part 4: kami pun nak tumpang pose kat kek buzday jugak...

Kami yg berpakaian baju tito , tetap gigih memeriahkan buzday si amal nie.. paling ketara baju titonya ialah si fena(muka asli tanpa makeup)hehehehehhe...

Amal LCW ingin mengucapkan selamat ari jadi yg ke 25 tahun. Nk kata sudah besar, mmg la kannn x yah ckp pun org nampak kebesarannyer... So di kedewasaan ini jadikkan yg datang itu sebagai cabaran. jangan mudah putus asa dalam segala yg dicari dalam hidup ini. Mudah2an panjang umur + murah rezki. AMIN.

*kehadiaran Garfield makin dirasai. AKAN DATANG.

6 Comments:

At September 5, 2008 at 7:35 PM , Blogger FCD said...

tetap GARFIELD ker wan?
ermmm kena pinjam kain sami lah aku camni!
huhuhuhuhuhuhuuhuhh
p/s: gambar aku pun cantik tanpa make up...tak puji aku..

 
At September 5, 2008 at 9:03 PM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

muke kwn2 yg dh lme sepi dlm idop ku...
miss uols

 
At September 5, 2008 at 9:05 PM , Blogger wan khairy said...

haruslah garfield..
bakal menghantui anda semua..
baik cari sekarang..
wahhh gitu...
kain sami??
sesuai habis utk ko.
lilit jer..
terus mng besh dress..
hahahhah

 
At September 6, 2008 at 5:16 PM , Blogger FirstCallDayang said...

tak sabar rasanya nak makan kek "GARFIELD"..dah terasa bahangnya.....

 
At September 6, 2008 at 8:53 PM , Anonymous Anonymous said...

mana aku??? kenapa aku xder???? is ok.... ;)

pheez

 
At September 7, 2008 at 11:15 AM , Blogger -FAZREE- said...

best sgt tengok amal happy org celbrate birthday dier..acu lak..so sweet masak utk amal....tunggu garfiled lak eakkkk

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home