Persediaan sebelom bermula...

Kepada sesiapa yg dapat poster diatas, maka bersedialah, anda dijemput menghadiri suatu majlis yg dibuat khas utk anda.(begitu) cuma nak bagi tau, temanya ialah 'Garfield' atau lebih tepat 'oren'.( AWAS jika dtg bertema sesuka hati)So jika rasa nak hadir boleh buat persediaan.(shopping raya, kannn!!) Jika terasa tak nak hadir sila beritahu saya. kerna tempat anda akan digantikan kpd org lain( terhad utk kwn2 rapat saja) Sesungguhnya ini bukan lah 'open house raya'.. open house temanya biru (pakaian hari raya) Ini adalah party 'garfield' yg chumel. sechumel saya.(baiklah) cari lah baju yg vouge(juga seperti saya)...koma* hahahahahahha... Tempat dimana??? rahsia..(yg dah tahu sila senyap, wlpun tahu, tak boleh) kahkahkah..

cuma nak bagi tahu setakat nie :

TEMA: Garfield a.k.a Oren
TARIKH: 11/10/2008(sabtu malam)


so, pandai2 lah kosongkan waktu anda pada hari itu.(dah bagi tau awal2 nie) tempatnya dimana? itu akan diberitahu dlm card jemputan. AKAN DATANG.

Sesungguhnya oren itu menyerlahkan... penampilan..gaya.. mutu... keunggulan.. Ada berani?? so kepada yg nak datang carilh yer warna itu, kepada x nak datang bagi tau cik wan k. Wasalam.

PESANAN: nak Hadiah!!! (hahahaha) sorang satu adiah( bukan konsep 1 hadiah kongsi 5 org) jgn tiru konsep haji Bakhqil.kerna saya x pernah tiru konsep itu, slalu sendirian berhad jer.. tak ada perkongsian.hehehehheheh.

*Siapa penjaga Garfield??? AKAN DATANG...

7 Comments:

At September 23, 2008 at 10:07 PM , Blogger celebi.net said...

huhuu. macam menarik je. aku 50/50. adek aku kawen kat belah laki siang tu. klu party ko malam, vley la kot

 
At September 24, 2008 at 12:06 AM , Blogger wan khairy said...

haruslh malam...
x per....
jika bole dtg, dtg la k...
klu x bole dtg, adiah past kat org yg dtg(tetap!!!!)
hahahahahahahahhaha...

 
At September 24, 2008 at 1:17 AM , Anonymous Anonymous said...

Wow sound interesting je somebody bufday nanti kui2...too bad I can only read about it later on...sorry as tak sempat nk jumpe wan. Anyway..selamat menyambut hari raya n bufday my dear....As fly back ke UK on 27th, ada masa dtg r klia...tata...

 
At September 24, 2008 at 8:53 PM , Blogger MAKSU@AKIM said...

This comment has been removed by the author.

 
At September 24, 2008 at 8:53 PM , Blogger MAKSU@AKIM said...

suka la warna oren.zahid sgt..suka,suka,suka.hehehe

kalau di jemput maksu free je sebab pas raya maksu da doK kl DA,hehehehe

 
At September 25, 2008 at 7:30 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

i g kalu ada kelapangan..
x sabar nak dpt hadiah gak.hahaaaaqq

 
At September 25, 2008 at 10:21 PM , Blogger wan khairy said...

wahhhh bagus...
dtg k..
AWAS, banod... adiah dr aku sgt sesuai utk ko yg skg nie suka sgt bercuti sana nie....
-banyak duittt skg-

so bila kemana2 atas kapal terbang, adiah aku blh menemani ko.hahahhaha.

haruslah maksu dijemputtt..
dah dpt kad kan??
hehehehhe dtg k.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home