Ramadhan aku: episode 6

Jumaat: aku, apex dan dayang berbuka poser kat luar. kat mana? Green box, bukit bintang. Wahhh konsep sangat.. berbuka poser sambil menghiburkan tetamu.( ala2 artis, menghiburkan anak yatimlah) sebelom berbuka kami jalan2 s. wang sambil mencari barang untuk tema 'Garfield'. Wahhhh dah cari nieh... yg penting dari ujung rambut.. sampai ke kaki semua baru. Dayang jugak tak nak mengalah.. sampai ke kasut 'oren'.. opssss.. kasut jer baru.. belom dress lagik yer?? hahahahahaha.. tak sabar pulak.. so dah penat pusing2 sg. wang kami pun naiklah ker green box utk berbuka poser.


Makanan nya?? fuyoooo.. banyaknyerrr.. dari lauk pauk sampailah ker pencuci mulut hingga ke ais cream... Sedappppp.... macam2 ada... ada ketam, daging, ayam, ikan,itik..(itik?????) hahahahah.. begitu teruja dayang nak berbuka poser, sampai ke itik pun dia ambik... tp nasib baik tak makan lagik... hahahahaha.. klu tak, balik umah bermulut itiklah jawabnya... pot pet pot pet..(kahakahkah, gelak sambil golek2) apa2 pun mmg tak mengecewakan.(kecuali kupon rm20 hinggit x boleh guna) aku memang hangin... tapi sabar jerrr.. dah tak ada rezki.
selesai makan, maka kami menghiburkan tetamu yg ada...(ko dah kenapa?) hahahahaha.. kami start nanyi2, yg penting konsep lagu2 raya permulaannya... kata majlis berbuka poser bersama anak yatim. so nanyi2lh kami sambil makan2..... kul 10malam baru selesai(wahhh lama sgguh) konset nieh.. hahahahahaha..

Penat sudah, maka kami berangkat pulang rumah.... fuhhhh lega dpt nanyi2... kan besh gak kan datang ber3??? dah cakap ber3 ker, ber4 ker pasti besh punya klu kita enjoi satu sama lain... Pesanan ini ditaja. thx.


* nak shopping barang2 garfield yg lain..AKAN DATANG.

3 Comments:

At September 22, 2008 at 9:54 AM , Blogger -FAZREE- said...

This comment has been removed by the author.

 
At September 22, 2008 at 10:05 AM , Blogger -FAZREE- said...

kenapa tak buat blog khas yg bertajuk kuar bertiga lagik besh!
sure gempaks..
haah...apex la nih.pape ntah.cina tu pun tak tnyer pasal voucher.just tnye ade kad dotred shj atau nak order ape2 lagi.

 
At September 22, 2008 at 6:17 PM , Blogger wan khairy said...

suka hati lah nak letak tajuk apa pun..
kerna mmg betul pun...kuar reramai jugak ada beshnya... lagik mengeratkan phbungan....
tak ada salah kat mana pun....
buat apa kuar ber2 klu hasilnya bergaduh???????????????????
so adakala kena kuar ramai2, supaya memory indah itu sentiasa ada.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home