Ramadhan aku: episode 7

Ahad: shopping bersama achu,amal,fifi dan dayang(dayang lagik??/)hahahaha.. pasti kasut jer dia shopping nanti. lokasi pertama ialai KLCC. pusing2 klcc pastue jumpa dayang, kami ajak dia g Pavilion.So semua bergerak ker pavilion. Kami park kete lot10, so kena jalan lah ker pavilion. Masa lalu kat planet hollywood, ada lah minah nie dok panggil2 orang... masa itu achu pulak termakan pujuk dia, lalu masuk dlm planet.. aku cam hairan sebab mereka dok layan acu macam anak raja gopal(siap bagi kek tiup lilin) so aku kehairanan?? mereka nie gila ker apa? hahahahah...tetiba cam ada aksi lakonan RTM kat situ... Rupa2nya achu dah kena 'Kantoi'.. hahahahahah.. masuk tv nanti(rancangan baru di astro ria) nak tgk muka achu?? maka tggu kedatangan rancangan tue..

Achu, telah dikantoi kannn... sib baik achu bukan bukan dayang, klu dayang mau kami gelak sambil golek2 kat depan planet tue. sbb dayang kan felling superwomen.hahahahahah.. so kami teruskan ke pavilion.. sampai kat sana maka kami pusing2 sambil cuci mata...(tetap) hahahaha..



okey nak cerita pasal dayang pada hari itu. Wahhhh slot khas nie, dayang masa kat klcc telah menggayakan kasut keluaran terbaru DK. chantik tak kasut pink tue?? Dayang telah diambik syarikat DK untuk menjadi model kasut tersebut. Dapatkan kasut itu, berharga RM500'000'oo (buang semua 0, maka itulah harganya) hahahahaha.. apa2 pun dayang memang bergaya...

Pastue kat pavilion, dayang sudah tak sanggup menggayakan kasuk DK, bukan tak chantik.. tapi terasa tamak utk menggayakan kasut baru dibeli waktu tue jugak. Ya allah... ampun kan hamba u sorang tue. So dayang sgt duta kasut.. yg penting kat sg wang dia beli lagik satu kasut... sbb dah sakit kaki pakai kasut tinggi. hahahahahah....

Kat sg.wang kami masih lagik jelajah shopping.( selagik mampu org kata)hahahahahha.. mmg byk yg shopping kat situ... cuba teka sapa paling byk shopping? okeyy thx, pandai korang teka... so kami jln2 sampailah dekat waktu berbuka g kedai nasi ayam hainam yg popular kat b.bintang... penuh manusia(sib baik kami dah booking awal2) so makan2 and terus balik umah..
kepenatan shopping terasa sangat. Tapi kepuasan itu tak dapat nak terangkan... memang besh giler walaupun penat.. aku memang suka shopping time duit ada... fuyooooooo.. terasa nak beli semuanya.... hahahahahaha

*acu dan amal jugak telah beli baju Garfield. anda bila lagik? AKAN DATANG.

2 Comments:

At September 22, 2008 at 9:56 AM , Blogger -FAZREE- said...

wow i can see u enjoy urself very muchhh...wlupun kater sedih kan..
cool!!!

 
At September 22, 2008 at 6:20 PM , Blogger wan khairy said...

yup!!!
itulah i..
sedeh x perlu ditonjolkan..
sedeh bukan tatapan umum...
sedih bukan suatu yg sihat...
selagik mampu utk senyum, maka senyum lah.. kerna senyum itu boleh mengubat sedeh dihati....

biar sedeh kita hya kita dan tuhan jer tahu.... tak perlulah sedeh itu dijadikan contoh kepada org lain... kerna sedeh itu kita manusia yg cari....

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home