ANTM11

Episode12 : akulah pekebun yg supermodel

Analeigh: melihat tajuknya , analeigh membuktikan dia begitu supermodel dimana2 saja. Juara ANTM11 ini menunjukkan dia sebenarnya tiada tentangan.(kecuali mckey) Tetapi kelebihan nampaknya berpihak pada dia lagik untuk kali nie. Picnya diumum antara yg terbaik. Dah banyak kali picnya diumum terbaik, so analeigh memang SAH final 2(ANTM11).

Mckey: tentangan analeigh yang begitu gigih utk menonjolkan dirinya. Pic mckey yang ini mengingatkan aku cam pic mula2 dia yang dahulu. (ala2 Boxing gitu). Aku tak begitu gemar pose dia gini.... masih menampakkan dia yg dulu. Tapi mckey antara calon akhir yang memang layak untuk ke final 2. Apa2 pun aku tetap suka dia dan analeigh berentap di runway nanti. mckey punya pakej tuk jadik supermodel yg gah dipersada.


Samantha: meniru pose marjorie ker?( pose bengkang bengkok) hahahahha.. apa2 pun aku memang dah agak dia akan duduk bottom 2. Samantha jugak mungkin memberi kejutan. kita tak tahu apa yg akan terjadi episode akhir minggu depan. so sama2 kita nantikan.


Marjorie: Apa dah jadik??? episode kali nie marjorie menunjuk prestasi yang paling buruk Dalam ANTM11. dengan minum sampai mabuk serta melacur ngan jantan2 yg ada. apa dah jadik???? Sememangnya dia tak layak dok final 4 nie. (klu bagik kat elina pun okey) baru saingan sikit. Ternyata posenya kali nie begitu buruk. berdiri tegak, anak buah aku pun boleh pose gitu. Apa2 pun tersingkirnya dia, membuktikan percaturan aku betul. sebab dah agak analeigh,mckey dan sam akan ke final 3.


*siapa juara ANTM11????? adakah betul Analeigh? sama2lah kita tunggu...

4 Comments:

At November 13, 2008 at 10:00 PM , Blogger hid said...

:(

marjorie betul2 menyedihkanlah.

tp takpe. hid dah beralih arah ke mckey..

heheheheh.. can't wait for the final 2..

 
At November 13, 2008 at 11:18 PM , Blogger kami said...

bagus.. dengan baca blog wan ni dah leh update next top super model.. tak payah tgk kat tv. dah ade pengulas tak bertauliah. hehehe jgn mare

 
At November 14, 2008 at 6:17 PM , Blogger wan khairy said...

hid pun memilih mckey?
samalah kita.....
dia mmg sgt supermodel!!!

yerlahhh x bertauliah...
sbb tugas sebagai pengulas adalah sampingan..
hidup sebagai top model yg sebenar.
(komaaaa)*

 
At November 19, 2008 at 7:24 PM , Blogger celebi.net said...

wuhooo analeigh analeigh. COMEL GELA!!!!!!!!

aku suke time analeigh nanges2 time majerin kuar. very the lessy2 lite2 hahaha

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home