Bowling Vs clubbing

Sabtu: sunway pramid aku,achu dan phez ada plawanan bowl. Apex, amal dan achik turut ikut tuk bagi sokongan moral. Kata start kul 8, tapi biasa lah janji melayu, kul 9 baru bermula. sorang 3 game. so kami main ngan penuh semangat waja.... dan ternyata achu dan phezz perlu dididik sebaik mungkin tuk masa mendatang.(begitu) walaupun main suka2(kata phezz) tp perlu ada sedikit rasa nak menang dan teruja( x boleh suka2 sgt!!!) Tak per, kita cuba lagik okeyyyy.... janji kita x pulang ngan tangan kosong.. kami tetap menang tau.... menang kategori apa????????






Trio acara bowling, tapi aku nak masuk kategori perseorangan suatu masa nanti.


Kami menang pose dan menang gaya jer...(janji ado, ko ado???)




Selepas abis bowling, kami bergegas pulang, kerna ada tuntutan seterusnya. biasalah kehidupan top model x pernah lapang, pasti bz ngan aktiviti. Ada perasmian club di LQ.( rasmi apa?) rasmi DJ ivan kembali. SABTU???? yeahhhh sabtu R&B di LQ. so jumaat pulak cik wan?? ari jumaat ialah house music sesuai utk sesiapa yg ada demam malaria atau denggi berdarah.(aiyoooooooo, kenapa??) kerna house music x ada step yg chantik... bakal anda saksikan ialah mereka2 yg menari ala2 sakit macam tengah pijak bara api yg menyala.( bayangkan sekarang!!!) hehehehe...x reti nak nari bila house music( sorry) R&B dihati.



Ternyata malam itu milik kami semua. Lagu2 yg disajikan ivan sangat berkualiti dan hebat... Ivan kembali ngan music2 R&B yg Freshhh....dan remix yg coolz. Aku dari dulu sampai sekarang hanya boleh layan R&B kerna tubuh ku boleh menerima tarian itu jer. Sia-sia menghadap Youtube ari2 dok hafal step tapi tak dipertontonkannn.. Dengan adanya Dj seperti ivan, lagu2 terkini dan sensasi pasti tak akan terlepas. Pas nie aku g club ari sabtu.... Lama giler tunggu saat nie... jika dulu memang ari sabtu aku kuar g club, tapi semenjak R&b kat lq ari jumaat, terpaksa korban tito aku dan kadang2 terjejas keja aku.(sbb aku sabtu kerjaaaaa) tapi kini tak lagikkkkk..
boleh lepak sampai subuh...hahahahahhaha....

Anda mahukan 'Womanizar' kunjungi LQ ari sabtu..sajian R&Byg menghiburkan.

*kembali seperti dulu kala... cha..chaaaaaa sampai terbit fajar mentari.

2 Comments:

At November 5, 2008 at 3:31 AM , Blogger kami said...

wah wan power datang nyer tenaga yg banyak tu. minum power root ker.. ker kacip mak andak.. heheh gurau jerk. berhibur hibur gak jgn di lupa yg tak dpt beraya tu..Selamat Hari deepavali... kweng... kweng

 
At November 5, 2008 at 5:14 PM , Blogger wan khairy said...

wan campur...
power root dan kacip mak andak sekali. sebab tue bertambah sihat dan kuat. hahahahahaha...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home