11.12.2008

Bertempat KTVimbi berlangsunglah majlis buzday apex yg ke21 tahun. Buat kecik2 jer untuk teman2 yg terapat ngan apex. siapa lagik, achu,amal,mira dan kwn2 dia yg lain. Walaupun tak ramai yg dijemput,tapi kesemua yang hadir dan balik sampai acara habis membuatkan majlis itu sangat besh dan meriah... Buzday aku tahun depan nak buat cam tue gak. nak jemput yg teramat rapat jer.

Bilik small jer, cukup memuatkan kami yg semuanya berbadan supermodel. 3jam kami dalam bilik small. pastu mira ajak tukar bilik med.besar sikit... tapi kami x boleh stay lama sbb esoknya achu dan amal keja.Aku??? x keja ker? lalalalalalalalalal....... Epy buzday apex.. moga pjg umr dan murah rezki. paling penting bahgia selalu.


Banyak citer2 kuar 11.12.2008, antara yg menarik perhatian ialah cicakman 2. So aku seperti biasa citer2 mega gini aku nak tengok dulu.. So kami booklah citer nie kul 4.20ptg. Wahhhh 4.20 ptg??? maka korang taulah yg aku nie MC buat jarang2 kalinya.... Secara jujurnya cicakman 1 lebih kemas,lebih lawak,lebih penceritaannya. Tak dinafikan cicakman2 lebih CGI nya, tapi bila dah berlebih2 CGInya nampak tak berkualiti pun ada, nampak cam tengok cartoon atau cam main game. terlalu banyak game korang dapat saksikan. Walaupun cicakman1, kurang CGInya, tapi ianya nampak kemas dan real. Aksi2 dalam cicakman 2 terlalu plastik dimata kita. Memanglah kata yusri ikut bajet, tak boleh samakan ngan filem antarabangsa.. tp bila kenapa cicakman1 okey jer,nampak real aksi2nya... dan kagum melihat. Tapi cicakman2 sebaliknya. Tapi ada jugak part2 yg boleh dibanggakan dalam cicakman2, tapi ianya sedikit berbanging aksi2 game yg korang boleh tengok. Apa2 pun aku bagi 3.5BINTANG tuk cicakman2.

Cicakman2 kurang lawak,banyak aksi game,apex naper 2? bau muchuk erk?

Rrama punya ketawa mmg menghidupkan wakatnya, nahh penumbuk satu..dushhh.


Pas abis tgk wayang,kami bergerak pulang.. Jalan di kl sangat menyakitkan hati,jem nak mampos...... tapi berkat sabar dok dalam keta, kami sampai gak umah.... balik awal sbb nak tengok rona roni makaroni.(besh citer tue, lagu tema dia pun besh sgt)

*papy dah dapat lesen, so gunakan dengan bijak yer..jadi dewasa yg cute.

2 Comments:

At December 11, 2008 at 8:16 PM , Anonymous Anonymous said...

x besh cicakman 2.
ingat gempaq dr yg satu.
setuju cam main game jer.

:anis:

 
At December 12, 2008 at 1:03 AM , Blogger -FAZREE- said...

thnks utk yg dtg ke birthday yg simple nak mampus itu..hehe
n thnks sbb buat blog ini...
muahhhhhhxxxxx

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home