The ship kuala lumpur

Biasalah bila dah lama cuti, maka banyaklah yg kena update kat blog nie.... Sesungguhnya waktu cuti raya cina nie, HP aku asyik berbunyi2.. banyak sungguh SMS masuk... Terasa sangat glamor okey.( rasanya cam tue kot, jd artis popular) baiklah!!!! hahahahahha.. penat tau.. Aku nie dah la tak suka ber SMS nie... tapi tetap kena gigih yer,..... Ramai yg dok bertanya pasal kes blog aku. Aiyooooooooooooooooo apa kes/???? rupa2nya ada yg melenting.Hurmmmm lantak lor yer.... aku malas nak layan, sbb yg popularnya aku. hahahahahahah... tetep okey!!!

So aku nak citer cuti ari tue aku kuar ngan akak aku, adik aku, abg aku dan phezz.. kami g the ship.. layan LIVEband. Besh sgt, walaupun pompuan yg nanyi tue main belasah jer lirik nya. hahahaha.... Dah lama gila aku tak lepak ngan akak ku sowang nie. Bila berkesempatan kami pasti bersama2.. tak sabar nak g buzday party dia bulan 2 nie... Yeahhhhhhhhhhhhh!!

akak aku yg semakin mengembang sihat....

adik aku jgn cakap lah...berkembang subur yer....hahahahha

Nie plak phezz yg dok bersama aku tuk minggu cuti nie. sebab kami tak tau nak g mana cuti2 kat kl nie... so kami selalu lepak sekali... Sah2 umah dekat. Makasih kerna dok teman aku sepanjang minggu cuti. nanti kita lepak sesama lagik yer......


Ari tue kami ber2 g tengok wayang, citer 'INKHEART'... okeylah citer dia... cuma agak lembab bergerak.. 3bintang aku kasi. syok jugak, baca jer buku watak2 dlm buku tue kuar..... (mau aku baca buku snow white, part last sekali) korang rasa sapa yg kuar??? hahahahahahahahhahahah...... so klu nak tgk watak2 dlm buku kuar, g la tgk citer inkheart.

*aduh malasnyer kerja... banyak sungguh kerja!!

6 Comments:

At January 27, 2009 at 11:50 PM , Anonymous Anonymous said...

Sy pun dh tgk citer inkheart..
setuju ngan pendapat kamu itu..
agak slow..dan kurang impaq nyer.

-tony-

 
At January 28, 2009 at 5:48 AM , Blogger .::EdDy BaNoD::. said...

lama nye x g the ship...

 
At January 28, 2009 at 7:47 PM , Blogger Pheez said...

betul la wan.. tgk citer tu mmg lembab tp ending dia impak yg sgt hebat tp sekejap jerk..

=(

perghh the shipp.... mmg nk g lagi hehehe

 
At January 28, 2009 at 7:49 PM , Anonymous Sakinah Begum Dinch Binti Mat Top said...

akak dh tgk citer inkheart tu... yg penting akak nk jd budak pompuan tewww... bila akak baca buku semua kuar dr buku teww... so akak nk baca komik sailormoon....vley??? verangan kejap....muahahahaha

ok akak ada kelas catwalk uolss...

1...2....1....2...1...2...1...2..POSE!!

tata....muahh!!

 
At January 29, 2009 at 5:10 PM , Blogger wan khairy said...

phez; harus kita g lagik bila punya masa bersama...hehehehehehe.....

sakinah: tetap nak suruh sailormoon kuar kan???/? nak tambah kekuatan berkumpulan la tue... clasz kak sakinah.

banod: lama x pi?? nanti g lor... belom tutup lagik.hahahahahaha...

tony: yo yo yo..... makasih singgah blog nie.

 
At January 29, 2009 at 8:53 PM , Anonymous Sakinah Begum Dinch said...

hey....sebut nama akak...kene rejam nih.....harus la cik wan..akak MEMPEWW!!! k.. nk tubuhkan persatuan pondan2 hazabbb...sailormoon harus jd PA akak nyehh....sapa yg xnk join harus KUASA BULAN AKAN MENGHUKUMMU....giteeww...yg sailor2 lain gundik akak jerk....(jgn luperr yang akak ni TOP k! MEMPEWWW mengapom..)

*finggsaannzzz

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home