ANTM-info

ANTM telah melahirkan 11 pemenang dan berpuluh2 yang tak menang... yang menang haruslah kita tahu ada hadiah yg mereka dapat dan ada job( paling tidak dpt kerja utk satu tahun) klu bagus, sambung lagik.... hahahahha. Model2 yang lain??? apa yg terjadi? adakah mereka masih meneruskan impian menjadi model? atau hanya mampu POSE di rumah! hahaha.. Rezki memasingkan, siapa pandai maka dia dapat banyak job. Hari nie aku nak kongsi ngan korang semua apa yg terjadi kepada pemenang2 ANTM tempat ke2. Maka ada 11 model yg tempat kedua, dan diantara 11 model ini ada yang masih kurang berjaya dan ada yang sangat berjaya, sampai boleh mengalahkan juara2 ANTM yang ada. Tak percaya???? maka sekarang kena percayalah bahawa ada diantara mereka mampu mengalahkan Naima,jeslene mahupun eva. Aku akan susun dari tempat ke 11 hingga 1. jom saksikan.....

Ranking The Runners-Up of America's Next Top Model:


#11 Samantha Potter: Cycle 11
We have hope that perky little Samantha Potter will make something of herself in the fashion world, but she hasn't had enough time to make her mark. As part of a prize from a challenge win on ANTM Samantha walked in Amsterdam's Fashion Week this year. She also appeared on an episode of The Big Bang Theory with fellow Cycle 11 contestant Analeigh Tipton. While Samantha hasn't signed with an agency yet, we hope she has a successful career in fashion ahead of her.

ulasan aku: Mungkin belom rezki dia.. dan aku tidak memilih dia sebagai pilihan pertama masa cycle 11 . so aku malas nak comment tentang dia. nasihat aku ialah kena lebih gigih di masa mendatang.

#10 Kahlen Rondot: Cycle 4
Kahlen is one of our all time favorite contestants from America's Next Top Model, so it's especially sad we haven't seen much of her since her Cycle finished. Kahlen did shoot a spread with Vice Magazine and walked in a Zac Posen's Spring runway show in 2006, which are bigger gigs than most ANTM alums ever get. However, Kahlen had a difficult time finding an agency to represent her, and she has quit modeling.

ulasan aku: kesian bagi aku ngan kahlen nie. mahu tak dia muncul time naima meningkat naik. harus tak ada job. Maybe betul gak dia nie tak berdaya saing sangat. harap kahlen terus kuat menempuh dunia model. minum100plus( kasi tenaga, tiba2)


#9 Natasha Galkina: Cycle 8
Oh our little Russian sex kitten, we expected so much from you. Despite her pillowy lips, adorable accent, perfect cheek bones, and SI Swimsuit Edition ready body, we've seen absolutely nothing from Natasha since she finished Cycle 8 of ANTM. She was briefly signed to a few agencies and was apparently a hot item in Grecian Fashion Magazines in 2007.

ulasan aku: Aku merupakan peminat nata. hahahahaha. entah kenapa sampai skg aku sgt suka ngan nata. maybe sebab dia berasal dari rusia kot.( apa kena mengena ngan aku??) hahahha bukan rusia dekat ngan venezuela ke? hahahahah( pengsannn) apa2 pun nata kena gigih lagi.


#8 Melrose Bickerstaff: Cycle 7
Love her or hate her, Melrose Bickerstaff was right in insisting she had Top Model potential. She has made a name for herself since ANTM both as a model and fashionista, continuing to embrace her own unique style. Currently signed with Storm Model Management, Melrose has appeared in ad campaigns for Scoop NYC, Jack Rabbit Belts, and Beau Soleil. She has also walked in runway shows at London and New York Fashion Week, where she walked in Project Runway alumna's Malan Breton's show.

ulasan aku: 'Hate her'. hahahahah. kan senang. Entah, mmg dia chantik, tapi muka dia sgt sombong a.k.a bongkak. so aku tak suka dia. THX.


#7 Joanie Dodds: Cycle 6
Snaggletoothed or not, we have always adored Joanie Dodds and she remains one of our favorite all time contestants of ANTM. A surprisingly sophisticated beauty, the camera loved Joanie from every angle. Joanie holds the ANTM record for most consecutive and collective first call outs and she was never in the bottom two during her time on the show. Unfortunately, post ANTM life hasn't been as kind to Joanie. While she did serve as a judge on the Vietnamese version of Top Model, Joanie hasn't found the kind of success in the modeling world we had hoped for.

ulasan aku: joanie seorang yg chantik.... dia ada ciri2 top model... so tak hairan dia jugak banyak job.


#6 Nik Pace: Cycle 5
While we haven't heard much from Nik Pace since her time on Cycle 5, the strength of her photos on America's Next Top Model makes her one of the most memorable runners-up in the shows history. Based on the strength of her performance, we're shocked that Nik wasn't instantly picked up by an agency. Nik has appeared in a bridal magazine and released a sexy calendar of herself for 2009. She has recently signed with Ford Models, where we hope they utilize Nik's exotic beauty and her dual appeal of commercial and high fashion

ulasan aku: aku jugak suka nik menang dari nicole.hahahahah, maaf cece pilihan pertama aku nie sungguh chantik. Mungkin rezki masa tue bukan milik dia. heheheheh... mana nicole skg??? jom kita teropong cari, mana tau dah tersadai kat tepi pandai.hahahahah..


#5 Mercedes Scelba-Shorte:Cycle 2
Mercedes is one of the most obviously beautiful women to have ever competed on America's Next Top Model. While the judges found this overt beauty to be "too commercial" at times, Mercedes has found great success in her look. After completing ANTM, Mercedes served as a spokesperson for the Lupus Foundation of America, a disease she suffers from. Mercedes has found great commercial success, she's been featured in ad campaigns for big name brands such as Target, Old Navy, Chili's, Payless Shoes, AT &T, and Macy's. You can currently catch Mercedes in all her adorableness in a Subway commercial.

ulasan aku: aku tak tengok cycle nie. sorry tak reti nak comment utk mercedes. Comment utk kereta VIVA boleh lah... hahahahah...


#4 Chantal Jones: Cycle 9
It is a travesty that Chantal Jones was defeated by ringer Saleisha Stowers in Cycle 9, but dont' feel too bad for Chantal--as she has far out-booked her Cycle's winner. After her time on ANTM Chantal was signed by the runway division of Nous Model Management in Los Angeles, who was eager to capitalize on Chantal's bubbly blonde California girl appeal. She has walked in big name designer shows in LA and has appeared in national ad campaigns for KMS California and Nordstroms. We expect to see lots more of Chantal and her All-American look in coming years, both on the runway and in print.

ulasan aku: time nie mmg ANTM melahirkan juara2 yang NAN ADO!!! aku paling benci tgk ANTM cycle 9 dan 10.(pemenangnya sungguh tidak layak) dan terbukti pilihan tyra HAUK sgt. Tengok apa dah jadi?? chantal lebih laku dan lebih cemerlang. so tahniah chantal kerna tak memalukan aku yg memilih ko sbg pilihan pertama masa cycle nie.


#3 Shannon Stewart : Cycle 1
Though she was beaten by the bolder, brassier Adrienne Curry--there was something special about Cycle 1's Shannon Stewart. With long blonde locks and a killer body, Shannon was the perfect mix of commercial and high fashion. After her time on ANTM Shannon was signed with Elite Models and Major Model Management. Unsurprisingly, there's been no nude photo shoots for Shannon, but she has been featured in a number of Wedding magazines and an ad campaign for Dillard's and Bakers Shoes.

ulasan aku: jika cycle ke2 aku tak tengok mana mungkin yg cycle 1 aku tengok. hahahahah... Tapi apa yg menariknya si shannon atau mercedes boleh bertahan dan masih laku wlpun ramai model2 ANTM muncul. tengok, masih mampu duduk top5 lagik. hebatttt!!!!!


#2 YaYa DaCosta, Cycle 3
Brains and beauty, YaYa DaCosta has it all. After coming in second on Cycle 3 of America's Next Top Model YaYa has made her mark as a working actress and model. YaYa has appeared in campaigns for Target, Olay, Isaac Mizrahi, Garnier Fructise, and Sephora. She's also appeared on the big and small screen, even garnering a Teen Choice Award for her role in 2006's Take The Lead which also starred Antonio Banderas. In her time since ANTM YaYa has proved she's a multi-faceted force to be reckoned with.

ulasan aku: model pilihan paktam duduk tangga ke2. fuyoooooo hebat!!!!!! Dan memang terbukti masa cycle 3 muncul, yaya dan eva sangatlah chantik dan masing2 unik. Tak perlu pelik kenapa yaya duduk tempat kedua, kerna yaya punya bakal lain selain memodelkan diri.


#1 Anya Kop: Cycle 10
We still haven't gotten over the fact that Anya Kop lost Cycle 10 of ANTM to Whitney Thompson. While Whitney's a pretty girl, Anya is a fierce high fashion model. That's why in the short time since her Cycle finished, Anya has racked up the most impressive resume of any ANTM runner-up. She was snatched up by Elite Model Management and has modeled big time designers such as Missoni, Tibi, and Vera Wang. She has also walked in New York Fashion Week and modeled for Calvin Klein and Dior in Hong Kong. Give her a few more years and Anya may be the most successful Top Model contestant of all time.

ulasan aku: MAMPU???? dalam masa yg sangat singkat Anya mampu menendang model2 yg lain. Dan dia lebih laku berbanging juara2 ANTM yg ada sekarang... Whitney, ko hanya mampo melihat sajor yer? kesiann..Anya merupakan pilihan pertama aku yg selayaknya menang time tue.. tapi tyra terlalu TABSUK untuk melahirkan model plus10 yg pertama dalam sejarah ANTM. so skg, layaklahhh.. Anya bukan sekadar sebaris ngan pemenang2 ANTM, malah dlm sedikit masa lagik dia bakal sebaris ngan model2 terkemuka dunia yg lain.


Sekarang korang dah tahu apa yg terjadi kepada model2 yg yg tidak dipilih sebagai juara. 11 model diatas merupakan pemenang tempat ke2 jer. model yg tersingkir lagik awal??? itu masih aku selidik( dan aku akan terbitkan bila dah kumpul model2 ANTM yg berjaya) dan yg mana dok lipat kain kat umah ( itu yg x berjaya) huhuhu. Apa2 pun senarai diatas, wlpun duduk tangga ke11 itu adalah rangkin utk model2 ANTM tempat kedua. wlpun tangga ke11, tak bermaksud mereka tak berjaya. cuma perlu masa lagik. Itu pun klu mereka tak berputus asa. Apa2 pun jangan sangka 'yg menang itu terbaik, dan yg kalah itu teruk'. kerna masih ada peluang diluar sana. dan sekarang ianya dibuktikan sendiri. kalah sekarang tak mungkin akan kalah esok.

*ANTM12 bakal melahirkan 13 lagik model. yg mana mampu berjaya??

6 Comments:

At February 23, 2009 at 7:22 PM , Anonymous Anonymous said...

err...sorrry kalau silap

yang ni nak list kan the best 1st runner up kan???

I dont think 1st runner up for ANTM in cycle 11 is Samantha..

Shouldn't it be Annaleigh??

Samantha is nombor 3 kalau tak silap laaa....

 
At February 23, 2009 at 10:32 PM , Blogger wan khairy said...

en. diatas yg tak punya nama nie salah tengok nie..... sbg peminat ANTM analeigh jatuh tempat ke 3. Nasib dia sama cam jenah. tersingkir disaat2 org tahu mreka boleh layak sampai final.

sila tgk balik yer..
kat youtube ...
atau call sendiri tyra tanya.

hehehehehhehe....

 
At February 24, 2009 at 11:57 PM , Anonymous Sakinah Begum Dinch said...

yg penting akak NATA yer.... siap!!!!

 
At February 24, 2009 at 11:57 PM , Blogger PHEEZ said...

iolls ANYA....NEXTT!!!!

 
At February 25, 2009 at 5:00 PM , Blogger wan khairy said...

wahhhh kak sakinah
DAN phez...
tamak!!!!!!
nak yg Chantik sajor...
kak sakinah ambik yaya.
phez ambik samantha k.
i bagi percuma...

nata dan anya tue dah ada yg empunya.
hhahahahah...

 
At October 1, 2009 at 2:47 AM , Blogger Fatin Husni said...

Ohmygod, I can't believe what has happened to Natasha. Betul ke she doesn't have herself a name in the modelling industry. She's always be my all time number one fav. Kahlen pun. That's toooooo sad! :(((

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home