ANTM12- COMING SOON

America Next Top Model Cycle12 kembali lagik. Bakal menyusahkan aku tiap2 minggu untuk update kesah mereka nie. Tapi x per, aku suka dan dah menjadi rancangan rasmi untuk blog 'Last call wan'. Musti ramai yang nanti2kan wajah2 baru dalam ANTM kali nie. Untuk pilihan kegemaran aku, rasanya awal lagik kot... masih belom kenal lebih dekat.(katernyer..) Untuk pengenalan, aku akan tampilkan 13model yg terpilih utk cycle12 nie. jom saksikannnnn....


poster ANTM12: siapa bakal menang????/ masih terlalu awal utk teka..

Tyra banks masih sihat dan masih menjadik juri tetap. tak kan aku plak kan...

Nigel barker tetap bertahan utk menjadik juri tetap...

mak hayam miss J jugak tak terkecuali.. apa tradmark dia kali nie?? saksikan..

Paulina jugak turut dikekalkan..maybe bayaran murah kottt dia nie..

peserta ANTM12:



1-Teyona: Age 20. Hometown: Woodstown,New jersey

2-Allison: Age 20. Hometown: New Orleans, Louisiana

3-Aminat: Age 21. Hometown: Union New Jersey

4-Celia: Age 25. Hometown: Cynthiana, Kentucky

5-fo: Age 19. Hometown: Albuguerge, New Mexico

6-Isabella: Age 19. Hometown: Barboursville,Virgina

7-Jessica: Age 18. Hometown: Bradenton,Florida

8-Kortnie: Age 24. Hometown: Houston,Texas

9-London: Age 18. Hometown: Avlington,Texas

10- Natalie : Age 19. Hometown: Palos Verdes,California

11-Nijah: Age 18. Hometown: Rancho,Carlifornia

12-Sandra: Age 19. Hometown: Rockville,Maryland

13-Tahlia: Age 18. Hometown: Phoenix,Arizona


So korang dah tengokkan calon2 yang bakal menang ANTM12. Sama2lah kita nantikan drama yg akan wujud dalam cycle kali nie. Harap yg menang jugak datang dr model yg selayaknya. Dah lama model kulit gelap tak menang kan?.. dah 2 cycle berturut2 kulit putih menang. Dan banyak model2 kulit putih lebih menyerlah. Adakah kali nie kulit gelap gulita akan menang?? maksud aku yg betul2 gelap gulita..( negro la ngok)jeng...jeng..jeng.....

* perjalanannya akan di pertontonkan 4 march 2009..

4 Comments:

At February 16, 2009 at 8:12 PM , Anonymous miss nene said...

cik wan dh kembali menulis tentang ANTM, x sbr nk tggu ulasan2 nya. Besh cik wan cmnt tentang mrka.

 
At February 16, 2009 at 8:39 PM , Anonymous PHOTOgrapher said...

Awsom!!!!
u go bro..
i cant waitttt!

 
At February 16, 2009 at 11:30 PM , Blogger wan khairy said...

iyerrr makasih otie...
tggu sajor ulasannyer....
hihihi...
singgah2 slalu k.

 
At February 17, 2009 at 5:35 PM , Anonymous katernyerrrr... said...

cik wannnnnn..
rasanya allison tue kan musti cece pilih.

paktam akan pilih london.

cik wan akan pilih jessica.

kan?kan?kan?

i teka sajor!!!

tak sbr nk tgk first photoshoott

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home