Street Fighter- the legend of chung li

Melihat pada 'tajuk' citer diatas sesuatu yg amat menarik utk diperkatakan. Klu dlm street fighter watak chung li pasti org nak cop(kan???) So smlm phezz ajak aku tgk citer nie... 'RED CARPET' pentingnyer!!!!! ala2 org tak tengok lagik, kami dh dijemput utk ke perasmian citer nie. Cuma apa yg bezanya pelakon2 citer nie x datang, dan kami terpaksa ganti..... (tetap) Dan yang paling penting watak Chung li si Phezz dah cop siang2.( sgt x sesuai chung li versi malaysia kecik molek) hahahahah... dan watak aku, haruslah maha guru. hahahahahhaha... nak cop 'kantana' tapi lesbian pulak.. so coplah mahaguru 'Gen'(walaupun tua, tp hebat.. ) . kami tengok kat PV.


Apa yg boleh diperkatakan tajuk filem 'street fighter-the lagend of chung li' lebih GAH berbanding citernyer. Citernya terlalu SLOW dan aksi yg ada boleh dihafal stepnya( simple dan sangat sikit) boleh ker hafal?? bolehhhhh jerrrrrrrrrrrrrrrrrr.. biasalahkan klu citer2 cam nie penggenalan watak chung li itu membuatkan citer nie hilang aksinya.. Sebab chung li tak se popular Storm(X-men) atau supermen. (sbb tue citer dia meleret2). Bab aksi pulak, tak banyak seperti yg digambarkan. Dan kesudahan citer nie sangat simple. Jika nak buat semuanya simple baik buat drama jer.. senang!!! Citer nie diselamatkan oleh pelakon2 yg terlibat. chung li sendiri sangat chantik yer.... (si kristin kreuk) watak2 yg ada dlm citer nie jugak x banyak yg gah dlm street figther kecuali Bison,vegas,kantana....(itu jer yg ado) Aku sebenarnya tak nak bagik bintang utk citer nie, tp disebabkan ada si kristin kreuk aku bagi 2.3 bintang.


klu terasa ingin melihat chung li versi kacuk g la melihat cerita ini. nak melihat kantana usha gadis2, g la tonton citer nie. jika nak lihat polis ensem(nash) dan jelita(maya), g la tengok citer nie... Aku tak sabar melihat semua watak ada dlm satu cerita.( baru terasa auranya)hahaha..Selamat menonton.


*Tak sabar utk tgk citer dragonball pulak.. Apa akan terjadik bila si Goku org putih? janggal ker tak...

2 Comments:

At February 27, 2009 at 7:41 PM , Anonymous Anonymous said...

x best ye cik wan?

baru nak g menengok..

x pe tggu DVD je

haaaaaaaaaaaaaha..

-krol-

 
At March 4, 2009 at 12:52 AM , Blogger wan khairy said...

DVD jer la.
tggu ulasan draganboll plak k.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home