suara PALESTINE - istana budaya

Seperti dijanjikan aku akan cerita sedikit disebalik pementasan skeksa di laman santai istana budaya nie.... Ianya dijayakan oleh artis2 malaysia yg begitu prihatin tentang bencana yg menimpa di bumi Palestine. Ketuanya ialah ' kak erma fatimah'( dia mmg seorang yg gigih). Ramai artis yg bagi sokongan kat majlis nie. pengacara malam tue ialah farah fauzana ngan sazzy falak. antara artis yg dtg ialah linda onn, erra/suami, ramli sarip, noreen aziz, wan khairy(masa bila diiktiraf pun tak tau lah) hahahahah dan ramai lagik la.


Pembukaan pentas dijayakan oleh 'NAZ events & multi talen agency' ada model2, ada penari, ada phezzz(jadi ustaz yer) baiklah. Persembahan yg sangat baik dr pandangan aku. Menyentuh hati... suara2 yg kuar telah dirakam sebelomnya( cerita itu dh aku terbitkan ari tue) mereka hanya melakonkan saja ngan penuh emosi . Aku dtg sana pun nak bagik sokongan kat mereka yg terlibat. tahniahhh dr aku yer..... Phezz ko mmg serba boleh... boleh jd ustaz, boleh jadi ustazah, boleh menari, boleh bersajak, boleh berlakon, boleh jadi top model( tapi x sebaik aku lah) , boleh main bola sepak( mampu??) hahahahahaha.....

Gaya ustaz phezz yg begitu segak berjubah putih..

cuba tgk senarai nama2 diatas, paling bawah ada nama ' last call wan' (thx naz)

Broucher yg cantik nie di edar2kan kpd org ramai...... utk perkenalkan Agency nie.

Harap Agency nie bakal menjadi yg terbaik di malaysia... insyallah.........

Dulu hanya RnP yg muncul, (group dance) tapi sekarang ianya sudah pelbagai... Tahniah kepada naz kerna memperkembangkan perniagaan nie. Harap Rnp tak dianak tirikan, sbb skg dah ada model2.... hahahahahahah klu dianak tirikan AWAS kepada model2... aku akan bertarung ngan anda di 'RUNWAY'... kita tgk siapa yg mampu!!! hahahahahahhaha.... So kpd pembaca semua klu korang nak tempah model2 utk show, tempah rnp utk menari( catwalk pun boleh,haha), atau tempah set2 pentas, bolehlah berurusan ngan :

'NAZ EVENTS & MULTI TALEN AGENCY'
No 4-2 jalan 8/23e taman danau kota,
off jalan genting klang,
53300 Setapak,
Kuala Lumpur.

* jgn hantar surat cinta sudah.. sbb ianya tak dilayan.. hantar kad raya boleh.

5 Comments:

At February 5, 2009 at 5:17 PM , Anonymous Anonymous said...

wah meriah je klu ko ada skali.
rnp?
bila lah nk muncul????
aku trun kl klu korang buat show.
apa2 pun hrp akan sukses agency kwn ko tue. dan ko jugak....

-krol-

 
At February 6, 2009 at 5:57 PM , Anonymous Anonymous said...

fulamak
besh.
nk tggu kemunculan rnp.

:achik:

 
At February 7, 2009 at 6:38 PM , Anonymous deuxelmyra said...

mmmmm dalama nie tak tgk show rnp ... cm rindu plak... bile nak ada ek...

 
At February 9, 2009 at 5:19 PM , Blogger wan khairy said...

sabar yer semua...
ianya pasti munchul...
wahhhh gitew!!!!!!
nantikan kemunculannya ..
AKAN DATANG!!!!!

 
At February 9, 2009 at 9:07 PM , Anonymous Anonymous said...

klu cam nak tempah ko je cam mana?? ada boleh????????
alamat tak kan kat situ jugak?
kahkahkahkah

~doreamon~

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home