ANTM12

Episode 4: Runway show/ pose sekitar ibu kota(bolehh??)

Episode kali nie menarik sangat sebab ada kelas runway bersama mak hayam 'miss J'. dan first fesyen show utk mereka .( boleh tgk yg mana mampo, dan yg mana hauk). Untuk photoshoot plak, mereka bergabung( couple).. jom saksikan yg terbaik dan siapa yg tersingkir.....

TERBAIK:

Sandra: Dia dah menunjuk belang!!! dia jugak semakin bersikap baik, tak macam mula2 dulu. Sandra perlu konsisten yer... kerna dia dah ada semua pakej..

Celia: model pilihan pertama aku nie ternyata tak mengecewakan... Runway show, dia mmg superb. Photoshoot dia tetap superb. So apa nak den kato lagik? dah superb, maka superb la.

Natalie: menang cabaran catwak belum cukup utk dia. Mmg catwalk dia superb, tp utk pose dia kena belajar lagik supaya lebih natural.

Teyona: Rambut dia kembali okey, setelah buat make over utk kali ke2. hehehhe. Utk pose pulak, kurangkan bukak mulut terlalu besaq. hahahaha.

Tahlia: model pilihan krol jugak x begitu bagus time catwalk show. Azab. Utk photoshoot pulak telah menyelamatkan dia. Dia begitu natural bila gelak.(sib baik yer)

london: Pilihan ke 2 aku nie ternyata semakin bagus. Masa dia masuk dlm bilik pengadilan, mata aku tertumpu kat rambut dia, teringat fesyen rambut ziana zain masa final AJL23. hehehhe. Dingin sangat.... u go girls.

Allison: pilihan pertama pheez x begitu bagus masa runway show. Dan tak begitu menjadik time photoshoot. Maybe minggu yg tak menjadik utk dia. Harap dia terus fokus yer di masa mendatang. Allison duduk bottom 2 Untuk minggu nie.

Aminat: Besh photo dia utk setakat nie... tyra memuji dia. Wahhh nampaknya model2 kulit gelap semakin menggilap bakat nampaknyer...... jaga2 yg lain.

Fo: model pilihan cece dan jugak pilihan ke3 aku nie bagus yer... Runway show pun dia okey. Aku suka mimik muka Fo dlm pic nie.... hehehe..

Nielah kombinasi yang terbaik masa photoshoot utk minggu nie. Sandra dan celia memang bersatu. Superb pic nie.. VOUGE abis.

Kortnie: hurmmm boring lah pompuan nie... maybe bakal tersingkir jika dok memboringkan aku di masa mendatang. NEXT!!!

Nijah: Aku baru jer cakap dia nie antara model kulit gelap yg tak bagus, utk minggu nie terus tersingkir. Memang masin mulut aku utk kali keduanya. hahahahha, sesungguhnya nijah memang tak bagus pun. kekok dan cam x confident je. Sib baik kwn2 aku yg lain tak pilih dia, klu tak harus tersingkir awal.THX.

INFO:TAHUKAN ANDA?
Dani evas merupakan pemenang ANTM yg paling berjaya dalam sejarah pencarian American Next Top Model.Dani pemenang ANTM6 merupakan model paling berjaya antara yang lain. Walaupun dah muncul 11 pemenang ANTM, Nama dani tetap laku sampai sekarang.(hebat tak?)Dia merupakan juara ANTM paling laku berbanging Yoaana,Eva,jeslene ,naima dan lain2 lah. Kejayaan Dani susah digugat oleh juara2 ANTM yg lain kerna dia adalah satu2nya model yg dapat utk menjadi duta 'CoverGirl' paling lama.( MAMPO?)

During Cycle 6 of America's Next Top Model we watched in awe as Danielle Evans transformed before our eyes: from a quirky gap-toothed Southern beauty to a true Top Model. Since winning ANTM, Danielle has found great success in the modeling world. She is the only ANTM winner to have been featured in a national ad campaign for Cover Girl and she has had her Cover Girl contract renewed more times than any other ANTM winner. Danielle has graced the runways for designers such as Jenni Kayne and Baby Phat, and she has had more show cards for New York Fashion Week than any other ANTM winner. She has shot ad campaigns for Sephora, Akademiks, and Tory Burch's line for Sak's 5th Avenue. While most ANTM winners never achieve the status of true Top Model, Danielle Evans has: all while retaining her sense of style and self.

So jika ANTM12 ingin melahirkan Pemenang dari model kulit gelap, mereka harus mampo memiliki sesuatu keunikan yg original dan menyerlah. Itulah yg diteliti oleh tyra sekarang. Pembayang maybe org akan nampak sandra atau teyona, tapi masih terlalu awal... kerna banyak lagik yg kurang dari mereka. Tapi pendapat aku mereka mampu utk menyerlah jika mereka gigih berusaha.

Elegen: fuh, terasa terpukul melihat pose2 dani evans..

MAMPO? hahahahahha.. jgn makan hati tgk kaki dani yg pjg itu.
* Info tahukah anda itu adalah renungan jika ANTM12 ingin melahirkan model kulit gelap. 'Last call wan' akan sentiasa mencari info ANTM utk anda.

3 Comments:

At March 20, 2009 at 7:50 PM , Anonymous Anonymous said...

wow!!
dani.winner ANTM6.
i dunt no she stunning in comp/tsion. but now, she look a supermodel. tq: mr.wan

krish#

 
At March 20, 2009 at 8:25 PM , Anonymous Aiman Nusantara said...

menariknya blog nie sbb ANTM dia. aku kan dari dulu dok ikut blok kau nie..bila ANTM muncul blog ko pasti aku cari. menarik lol. Tradmark blog ko sgt. teringat ANTM, teringat blog kau. JUJUR aku cakap. teruskan lah ye bro.

 
At March 23, 2009 at 6:40 PM , Blogger wan khairy said...

ur welcome krish.

aiman nusantara: makasih yer.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home