Chilis + Quantro

Hari selasa ari tue, bos aku si stanly belanja budak2 opis wisma central yg terpilih g makan2. Baikkan?? hahahahhaha. Lokasi pilihan aku yg pilih, dan aku cadangkan Chilis jer. situ jer cam murah( bagik bos akulah, walaupun!!).. hahahaaa. Pas abis keja kami pun berjalan lah ke sana. Sampai2 jer, kami semua melihat menu, dan mencari angka yg paling tinggi utk dimakan. Mampo???/ yg murah2 mmg kami tak tengok ,wlpun cam sedap jer... TETAP nak makan yg mahal... bossssssssssss belanja!!!!! so gunakan sebaik mungkin. Paling kejam leha lah. hahaha.. Selagik mampu katanyer. gelagat kami:

1- kami semua oder makanan yg sama....

2- tak cukup satu, oder set lain lagik.

3- air pulak, bukan calang2....

4- bos aku minum air sejuk jer... hahahahhaahha....

5- nak oder pencuci mulut, tapi dah tak MAMPO nak sumbat...


Nie air minuman aku dan leha, Air ORENNNN( katanyer)

Leha begitu teruja melihat menu, semua dia nak makan..

makanan kami bertiga, set yg sama.. harga yg sama....

Makanan nie aku dan leha punyer.hahahahah... abis k makan.

Pas abis makan, bil pun sampaiiiiii... kami bertiga hanya mampu tersenyum kat stanly sambil ucapkan' terima kasih bosss'. Pas mkn kami jalan2 klcc sambil membeli belah( Tetap!!) Sebab selepas tue ada agenda seterusnya...

Kami G Quantro... Stanly belanja lagikkkkkkkkkk... fuyooooo!!

Kami masuk kul 10mlm, layan muzik slow dulu.. pastu baru layan muzik rancak. Korang musti nak tau knp bos aku belanja gini kan?? Ini adalah 'PRA DINNER' yer..... hahahhahahha.. Annual Dinner besar bakal menyusul bulan 4, tapi stanly dah buat dulu utk staff wisma central. Semua perbelanjaan kami pada hari tue di tanggung. Sangat Besh. Sebut jer nak apa, semua dapat. hahaha... Apa lagik, jgn sebut benda2 yg senang dapat, sebut jer benda2 yg susah dapat. baru berbaloii..

Pompuan nie paling gila malam tue... gila menari..(ker?)

Zizi pulak gila senyum jer malam tue.(cuci mata katernya)

Kami semua balik kul 1.30 pagik. Tak boleh dok lama2 sebab esok keja kan.... Dah masuk awal, balik pun awal la.. Terima kasih stanly sebab belanja itu dan ini. Bulan depan belanja cam nie lagik... ( memang tak dapatlah) hahahahah.... Apa2 pun kami semua epy . ngannnntokkkk!!!

* Keesokkannyer, aku sampai opis kul 9 pagik okey.. Cemerlang habis!

3 Comments:

At March 19, 2009 at 8:23 PM , Blogger puteribatu said...

dessert chilli memang sedap..brownies icecream tu

 
At March 19, 2009 at 8:23 PM , Blogger puteribatu said...

my fav tu...chiken crisy

 
At March 19, 2009 at 9:31 PM , Blogger wan khairy said...

Memang sedap...
sampai tak larat nak bangun...
hahahah..
makasih singgah blog nie.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home