ANTM12

Episode 7: Cover Girl commercial

Untuk epidose 7, tiada photoshoot! Cover Girl commercial telah membuka tirai.
siapa yg bagus? siapa yg hauk? siapa yg lancar? siapa yg gagap? moh saksikan ulasan nyer.

Minggu bersama paulina, time nie mereka diuji berlakon bersama 'Clay aiken'

paulina cam ada hati kat clay( tetiba....) hahahaha...

TERBAIK:

Celia: Haruslah dia yg bagus segala2nya kan? hahahahaha... itu tandanya dia mmg bagus yer! Di panggil dulu oleh tyra, ternyata celia punya commercial tidak mengecewakan langsung. Pakaian dia masa jumpa juri dipujik lagik. har har har har.... Photoshoot bagus! cm/mcial jugak bagus!!!U go girls....

Natalie: semakin hari dia semakin perasannn.. hurmmm cuba jadi baik sikit. dia jugak antara yg terbaik minggu nie.. Persaingan sengit sungguh!!! Aku tidak meminati dia. Sorry! hahahaa..

Teyona: tyra menunjukkan dia suka si teyona nie. Dia nak bagik teyona menang nie.... Hurmm utk cmm/cial teyona tak seberapa nak bugus!( terasa cam kayu hitam berjalan) jika tyra nak bagik teyona menang, tyra perlu hubungi aku dulu(boleh?) hahahahah... apa2 pun teyona adalah pencabar celia.

London: clip dia pun kurang bagus, tp idaklah buruk yer.... cara dia jer cam ganas skit!! hahahaha. yo...yo..yo... men! cam tuelh pembayangnyer.

Fo: lega aku sbb ramai jugak yg suka ngan clip fo. hehehehhe.. dia mmg chumel okey! model ke2 aku nie perlu gigih lagik. Fo jangan foyo k. hahahahha

AMINAT: tiada pic? tiada comment! NEXT...( kayu hitam berjalan jugak)

TERBURUK:

Allison: sangat bahaya masa dia duduk bottom 2. Sbb kes yg lepas, masih sama ngan minggu nie. Satu wajah ,2 BIJIK mata bulat. itulah allison. Dia punya satu wajah, tidak mampo buat wajah lain, Sangat bahaya!! sbb tak kan nak jadik model MATA jer kan? very the kena gigih bekerja lagik yer.... pheez ajar dia buat mata fearsszz versi sepet ke, redup ke... jangan Asyik bulat..bulat..bulat.. hahahaa..

Tahlia: Akhirnyaaaaaaaaaa...... model pilihan krol terpaksa akur yg dia mmg tak Mampo!!!! ( dia cam sgt tidak selesa, dan cam hambar sgt ) tersingkirnya tahlia sangat tidak mengejutkan aku! sorry krol. Tapi bangga jugak sbb tyra pujik dia, dan dia mampo pergi ketahap ini. So tahlia pergi mandi lulur selalu.

*7 yang tinggal.... bila aminat nak tersingkir?( hahaha, tetap!)

6 Comments:

At April 9, 2009 at 11:24 PM , Anonymous Anonymous said...

siot

knp tahlia, knp bukan allison ?

tak bole terima,

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

-krol-

 
At April 9, 2009 at 11:38 PM , Blogger wan khairy said...

kan dh bagi tau si tahlia tue tak boleh terbang jauh.. yg dok degil pilih awat??? hurmmm hanq sabaq k. terima hakikat ituew. lalalal. kahkahkahkah...

 
At April 10, 2009 at 12:31 AM , Anonymous Anonymous said...

tetap x bole trima

tahlia aku cantek ok

nak sokong teyona pulak.

br bg cabaran kat hanq

-krol-

 
At April 10, 2009 at 7:09 PM , Blogger wan khairy said...

hh biadap membalas nie..
nak ambik teyona?
silakan...
tiada siapa yg rebut dia..
lalalalalala...

 
At April 13, 2009 at 1:29 AM , Anonymous Anonymous said...

teyona...teyona...teyona..

 
At April 13, 2009 at 7:33 PM , Blogger Mr Elmo said...

aku sker celia n allison..
mmm...
hope bolew menang..
giteww..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home