kembali bersama

semalam seperti biasa riadah bersama teman. Apa yg aku nak citer ialah kembalinya feena a.k.a paris hilton malaysia ke persada. hahahhaha... 'welcome back' Sebelom nie kami sentiasa bersama2 epy time ujung minggu, kerna hanya waktu tue jer kwn2 free dan boleh berkumpul skali. Setakat seminggu sekali @ 2 minggu sekali apa nak luak jika beri kebenaran dia utk bersama kami?????? tak gitu???? tapi kesilapan dulu tak diulangi sekarang. Feena kembali ngan dirinya sendiri.. bak kata aku utk dia... dia jugak perlu ruang utk bersama teman, bersama tercinta dan untuk diri sendiri. Kini itulah yg dia lakukan. Apa yg menarik skg kehadiran seseorang dlm hidup dia yg 'BOLEH MENERIMA KAMI DAN JOIN SEKALI BERSAMA'.First time kuar bersama kami 'dia' itu sangat tidak kekok utk membawa diri... baru betul! Sangat besh lah semalam serius terasa zaman2 dulu kembali terjalin ngan ada kwn2 baru yg baru kenal.

Gambar ketika dulu-dulu... kini kami kembali menceriakan malam2 minggu.

Dayang jer masih sesat tak jumpa jalan. kahkahkahkah.. windu opah.

Gambar diatas diambik masa riadah yg lepas2 (kami dulu suka berkonsep sedondon) ,smlm aku x snap pic pun.. penat pose!! boleh?? hahahahah.. apa2 pun aku tetap nak citer tentang smlm... Semalam macam2 terjadik.. kakhakahkah... serius aku rasa epy smlm setelah sekian lama hati nie sakit.... Ku tak akan biar ianya sakit lagik... feena dan 'dia' jika free kita lepak2 riadah cam nie lagik k. tak rugi kan skali skala bersama? bukan mintak tiap2 minggu.. tp klu mampo apa salahnya! hahahahha... achu,amal,phez,maksu,yana dan semua makasih kerna menceriakan hari2 ku.

*selepas nie giliran 'yana' utk bawak buah hatinya kesitu... ratahlah sesama...kahkahkah.. jgn takut, kerna kwn tak mkn kawan punya... klu ada yg mcm tue kita sula jer ramai2..

4 Comments:

At July 5, 2009 at 1:26 AM , Anonymous deuxelmyra said...

gitewwwww. thanx pada kawan2 yg masih bole menerima kehadiran kembali. heheheheheheh...thanx kerana masih sudi berkawan ( ayat sedey ni). i tau kawan2 i semua nyer baik hati walaupun sentiase kene laha... hahahahahah... anyway friendship forever... love u olllssssss.... mmuuaacckkkssss

 
At July 5, 2009 at 5:12 PM , Blogger Dihidangkan dgn penuh sexi oleh ~MaksuHakim~ said...

Kalau buat lagi sekali.AWAS.Tanpa segan silu kamu akan disembur secara depan2.....

 
At July 5, 2009 at 7:03 PM , Blogger wan khairy said...

hahahahah...
sama2 kasih...
sbb kasihlh, kamu tidak disisihkan,
wlpun kami disisihkan...
skg mulakan yg baru dgn sejuta pengalaman yg telah anda lalui...

 
At July 18, 2009 at 1:12 AM , Anonymous deuxelmyra said...

walau apa pun yg berlaku, walaupun dimana aku berada kamu semua tetap dihati ku wahai kalian yg ku sayangi...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home