America Next Top Model- Cycle13

Episode 8 : cover girls

Utk episode 8 x ada photoshoot, so malas nak letak pic2, sbb korang pasti dah kenal ngan nama2 mereka kan... lagik pun aku bz teramat sgt... blog jakarta yg ditunggu2 pun x update lagik... ngan muzikal cuci lagik.. haiyooo.. selesaikan yg nich dulu.. moh..

Jeniffer: Terbaek dari dia.. aku tengok dia nie semakin bagus lah... walaupun matanya sepet tp cam okey la....(bole? apa tue? kah3) tahniah kat jen ye.

Nicole: Comeiii.. itu jer ulasan aku utk dia... dia semakin nak kuarkan personaliti dia.. phezz, cuci the muzikal ko buat besh (wahhh selit sikit ni cerita muzikal) go phezz!!

Laura: Walaupun ada gagap2, tp cover girls laura tak meghampakan.. juri tetap suka laura.. sebab apa? sebab personaliti laura besar.. dan laura seorg yg baikkkk.. teringat NATA.

Brittany: hurmmm gaya robot bak kata juri.. Apa2 pun sememangnya brittany punya kelemahan ialah persona. Tak terasa dia ada dlm pertandingan.. plz!!!!! cari persona itu.

Sundai: Entah lah... NEXT!! model pilihan amal kan? winkkkk... kita tengok sampai kapan dia mampu bertahan.. silap2 juara( makan hati aku!!)

Bottom 2:

Erin: Walaupun menang cabaran, erin tetap duduk bottom 2. Tue la over confident telah memakan diri... kan gagap2 dan menjadik rakaman terburuk dalam sejarah.. sib baek terselamat sebab pic2 mantop..


Rae: owhhhhh, pas sowang, sowang kawan2 aku tersingkir! Takziah achu... sesungguhnya persaingan makin sengit... cian acu terkena badi krol agaknya.. Yang penting krol terus menyepi.. mana ko? kah3.... Achu ok lah tue duduk top 7.

* Minggu depan pasti recap!!! aku rasalah sebab dah top 6 kan....

2 Comments:

At October 23, 2009 at 12:23 PM , Blogger PHEEZ said...

hehehhe thanx for coming to watch our cuci musical!!! yeay pilihan model ku si nicole akan berada di final!!!!

 
At October 23, 2009 at 6:41 PM , Blogger wan khairy said...

thx jugak utk kamuk....
beshhhh cuci the musical...
g tengok semua...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home