america next top model cycle 16

Episode 9 : RECAP

Tinggal 5 peserta, akan beraksi ditempat baru... mereka terbang ke Morocco. Episode kali nie Recap! Saja nak bagik kita penasaran menunggu seminggu lagik. Recap kali nie banyak tunjuk clip2 yg tak pernah kita tengok seperti magic cristal Hannah, perangai kanak2 jaclyn dan Mcm2 lagik. Paling ketara sikap Bitch Alexandria... Tengok episode 9, rasa menyampah n meluat kembali meluap2! tengok Youtube makin bertambah kutukan kat Alex. Ha3. Terkejut aku tengok dia Smash Jaclyn yg cute tue, sampai nanges org tue! Tyra sedar bertapa FAKE nya alex, tapi tyra masih kekalkan dia.... Drama memang diperlukan dalam ANTM. Mungkin nak bagik peserta laen tergugat ngan Alex dan buktikan sesuatu yg lebih unggul dari Alex. Seronok tengok Recap kali nie.. macam-macam ado. Kisah rambut Molly di ceritakan lagik. Memang terburuk dalam sejarah ANTM.


Melihat pada peserta, antara Alexandria, Molly, Brittani ,Hannah dan Kasia aku merasakan persaingan sengit akan dtg dari Brit, Alex dan Molly. Kasia bagik aku cantek tp utk Italian Vouge? im not sure. Hannah pulak kejap timbul kejap tenggelam. Tak sabar nak tunggu minggu depan, mereka akan beraksi ngan Binatang sekali lagik! Cycle kali nie mmg banyak khidmat binatang digunakan. Hehehehe... Lega minggu nie aku tak perlu taip panjang2.. YeaAAahhhh!!

* Top 5 bakal beraksi. Setiap mereka punya kelebihan masing2. Siapa saja boleh tersingkir andai x fokus. Sumpah tak sabar dah nie nak tggu minggu depan. ha3.

2 Comments:

At April 21, 2011 at 10:28 PM , Anonymous Anonymous said...

Cisss!!!

Aku punya dok tunggu, rupanya Recap dia bagi.

Tak sabaq nk tengok Alex tunggang itu UNTA.Aq pun x sabaq dah ni wan oii.

-krol-

 
At April 24, 2011 at 7:01 PM , Blogger wan khairy said...

SABAQ NA...
minggu nie kita tgk le.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home