ANTM17

Episode 4 : Express Yourself

Kita xsempat update, kita masukkan pic n kedudukan n siapa yg tersingkir ye! kita nak bersiap g bercuti dah nie.. bye2.. pas balik kita update sepenohnye.. btw, pilihan2 ku masih cemerlang! Yg tersingkir pulak? mmg terbilang ,wa3...

Angelea - Photo terbaek minggu nie.. Dia kembali....

Dominique - J.lo? hahahha... Vouge!

Allison - Super sweet... Go alli...

Laura- kata andre "You look like a high-class wonderful star," Ade?? Love laura!

Kayla - yess!!! dia nampak cantek n vouge dlm pic diatas..

Shannon - seperti biasa dia nie cantik n biasa2 je.... non boom boom paw!!

Bre - Comel!!! Dia pemenang dlm aksi cabaran.. tahniah bre....

Bianca - pose sandar2 n kepala feeling2 ketepi tue, zaman tok andak punye style.. hmmm.. buhsan tgk pic nie, NEXT..

Alexandria - Biasa.....

Lisa - Bottom 2, tue lah byk memain dr serius... Tak der pun pic dia nampak dia bersungguh sgt! Semua tunjuk ciri2 dia, dan mmg itulah dia yg bernama LISA!! Pose supermodel itu yg ado! Tp dia maseh terselamat kerna dia berhak utk itu.

Camille - Yes!!! Seperti mengikut turutan, setakat nie mmg pilihan tersingkir dr lcw tak pernah silap ye! Mak ayam tersingkir jua. Sesungguhnya dia nie mmg x bagos mana pun... terlalu selamat n biasa n sendu.. bye!

*Tinggal 10 peserta lagik! Masih ada 4 calon juara lcw disitu! Laura/Allison/Domi/Kayla, teruskan buktikan yg korang berhak tue diangkat sebagai juara All-Star! Ok, nak out!! Bali, tunggu kedatangan ku...... dadadadda...

1 Comments:

At October 11, 2011 at 1:44 AM , Anonymous Joey said...

i baru sedar, despite some of the cast memang b**ch of their cycle, surprisingly setakat ni xde gaduh2 besar. Aman plak cycle 17 setakat ni. wahhhhh

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home